Πώς θα κάνετε την πόρτα σας πιο ασφαλή

Πώς μπορείτε να κάνετε την πόρτα σας πιο ασφαλή;

Θέλετε να αυξήσετε το επίπεδο ασφάλειας της εξώπορτας του σπιτιού σας, της πόρτας του επαγγελματικού σας γραφείου, της εισόδου ενός καταστήματος ή οποιουδήποτε άλλου χώρου; Η προσθήκη μιας ή περισσότερων κλειδαριών είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση για την ενίσχυση της ασφάλειας μιας πόρτας και την παροχή καλύτερης προστασίας από τους εισβολείς. Μάθετε περισσότερα για τους διάφορους τύπους πρόσθετων κλειδαριών που διατίθενται και τα κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου για τις ανάγκες σας.

Εγκατάσταση πρόσθετης ασφάλειας για να αυξήσετε την ασφάλεια της πόρτας

Η εγκατάσταση μιας ή περισσότερων κλειδαριών είναι η απλούστερη λύση για την αύξηση της ασφάλειας μιας πόρτας. Μια πρόσθετη κλειδαριά τοποθετείται εύκολα είτε ως επιφανειακή συσκευή είτε εσωτερικά και ενισχύει την ασφάλεια της κεντρικής κλειδαριάς. Υπάρχουν διάφορες πιθανές λύσεις.

Οι διάφοροι τύποι πρόσθετης κλειδαριάς

Για την ενίσχυση της ασφάλειας της κύριας πόρτας εισόδου στο σπίτι σας ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο που χρειάζεται προστασία από διαρρήξεις, ορισμένοι τύποι κλειδαριάς είναι πιο κατάλληλοι από άλλους, καθώς σας επιτρέπουν να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε την πόρτα τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

Πρόσθετη ασφάλεια με πόμολο και κύλινδρο

Μια πρόσθετη κλειδαριά με πόμολο και κύλινδρο, κλειδώνει και ξεκλειδώνει εξωτερικά με κλειδί. Στο εσωτερικό της πόρτας, για μεγαλύτερη ευκολία, το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα γίνεται με τη χρήση ενός πόμολου.

Αυτός ο τύπος κλειδαριάς είναι ιδανικός για την ασφάλιση της εξώπορτας ενός σπιτιού, της πόρτας ενός γραφείου εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου που χρησιμοποιείτε συχνά και θέλετε να προστατεύσετε από διαρρήξεις, όπως ένα υπόστεγο κήπου ή ένα γκαράζ ποδηλάτων. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλη για γυάλινες πόρτες: ένας διαρρήκτης θα μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση στο μπουτόν ξεκλειδώματος σπάζοντας το γυαλί.

Η πρόσθετη ασφάλεια με κύλινδρο διπλής εισόδου

Η πρόσθετη κλειδαριά διπλής εισόδου είναι μια κλειδαριά με κύλινδρο διπλής εισόδου. Το κλειδί χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα της κλειδαριάς από την εσωτερική και από την εξωτερική μεριά. Αυτός ο τύπος κλειδαριάς είναι κατάλληλος για κάθε πόρτα που θέλετε να προφυλάξετε από διαρρήξεις. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την ενίσχυση της ασφάλειας μιας γυάλινης πόρτας.

Η μηχανική κλειδαριά συνδυασμού

Η μηχανική κλειδαριά με συνδυασμό ή κλειδαριά με κωδικό προσφέρει το πλεονέκτημα ότι λειτουργεί χωρίς κλειδί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απομνημονεύσετε έναν συνδυασμό αριθμών ή/και γραμμάτων για να την ξεκλειδώσετε. Μια κλειδαριά με κωδικό προσφέρει ένα καλό επίπεδο ασφάλειας και σας επιτρέπει να μοιράζεστε την πρόσβαση σε ένα δωμάτιο πιο εύκολα από ό,τι με μια συμβατική κλειδαριά.

Πρόσθετη ασφάλεια με κύλινδρο, για να επιλέξετε το επίπεδο ασφαλείας της κλειδαριάς σας

Μια άλλη επιλογή για την αύξηση της ασφάλειας της πόρτας είναι να αγοράσετε μια πρόσθετη ασφάλεια πόρτας με υποδοχή για κύλινδρο και να τοποθετήσετε τον κύλινδρο της επιλογής σας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fernand.gr, θα βρείτε κουτιά κλειδαριών που προσφέρουν πολύ υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε έναν κύλινδρο πολύ υψηλής ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγχετε το επίπεδο ασφαλείας της πρόσθετης κλειδαριάς σας.

Αυτή η λύση είναι επίσης ιδανική εάν έχετε υιοθετήσει το σύστημα ενιαίου κλειδιού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν κύλινδρο που χρησιμοποιεί το ίδιο κλειδί με τους υπόλοιπους κυλίνδρους στο σπίτι ή στις εγκαταστάσεις σας.

Κριτήρια για την επιλογή μιας πρόσθετης ασφάλειας

Αναρωτιέστε πώς να επιλέξετε ανάμεσα στο πλήθος των κλειδαριών που διατίθενται προς αγορά; Ακολουθούν τα κύρια κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

Μήκος κυλίνδρου

Το μήκος του κυλίνδρου αποτελεί βασικό κριτήριο για την αγορά μιας ή περισσότερων πρόσθετων κλειδαριών. Θα πρέπει να αντιστοιχεί στο πάχος της πόρτας σας. Προσοχή: αν ένας κύλινδρος προεξέχει περισσότερο από 5 mm, οι διαρρήκτες μπορούν να τον αποσπάσουν.

Ο αριθμός των σημείων ασφάλισης

Η εγκατάσταση πολλών κλειδαριών σας επιτρέπει να προσθέσετε όσα σημεία κλειδώματος θέλετε για να ενισχύσετε την ασφάλεια της πόρτας σας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν επίσης πρόσθετες κλειδαριές με περισσότερα από ένα σημεία κλειδώματος που απλοποιούν τη διαδικασία.

Το συνολικό επίπεδο ασφαλείας της κλειδαριάς

Το επίπεδο ασφαλείας μιας κλειδαριάς βαθμολογείται σε κλίμακα από το 1 έως το 10. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία, τόσο πιο ανθεκτική είναι η κλειδαριά στη διάρρηξη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το επίπεδο ασφαλείας της κλειδαριάς ή των κλειδαριών σας ανάλογα με την ευαισθησία των χώρων ή την έκθεσή τους στον κίνδυνο διάρρηξης.

Ο τύπος του κλειδιού

Ο τύπος του κλειδιού που χρησιμοποιείται στην κλειδαριά σας αποτελεί επίσης παράγοντα ασφαλείας. Για βέλτιστη ασφάλεια, θα πρέπει να επιλέξετε μια πρόσθετη κλειδαριά με κλειδιά προστατευμένα από την αναπαραγωγή. Στην περίπτωση αυτή, η κάρτα ιδιοκτησίας που εκδίδεται κατά την αγορά απαιτείται συστηματικά για την αντιγραφή των κλειδιών. Με επίπεδα κλειδιά χωρίς προστασία, οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει ένα αντικλείδι πηγαίνοντας απλά σε έναν κλειδαρά με το κλειδί.

Ο σχεδιασμός

Ακόμα και αν δεν έχει αντίκτυπο στην ασφάλεια της πόρτας σας, ο σχεδιασμός εξακολουθεί να είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια πρόσθετη κλειδαριά ασφαλείας. Θα βρείτε διάφορα σχήματα και χρώματα περιβλήματος για να βοηθήσετε την κλειδαριά σας να ταιριάξει με το εσωτερικό του χώρου σας.

Το σύστημα ενιαίου κλειδιού και το οργανόγραμμα κλειδιών

Ορισμένες κλειδαριές διαθέτουν κυλίνδρους που μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα σύστημα master key ή σε ένα σύστημα ενιαίου κλειδιού. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε δύο πρόσθετες κλειδαριές στην μπροστινή σας πόρτα και να αλλάξετε τον κύλινδρο της κύριας κλειδαριάς για να έχετε τρία σημεία κλειδώματος που μπορούν να λειτουργήσουν με το ίδιο κλειδί. Για αυτού του είδους τα αιτήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Fernand και να σας καθοδηγήσει στη λύση που σας ταιριάζει.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από κλειδαριές ασφαλείας, για να κάνετε οποιαδήποτε πόρτα ακόμα πιο ασφαλή. Οι ειδικοί μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€