Πρόσθετες ασφάλειες πόρτας

Πρόσθετες ασφάλειες πόρτας: επιλογή και χαρακτηριστικά

Η πρόσθετη ασφάλεια πόρτας είναι μια συσκευή κλειδώματος που χρησιμοποιείται για το ασφαλές κλείσιμο και την προστασία μιας πόρτας, ενός παραθύρου ή οποιουδήποτε άλλου τύπου ανοίγματος.

Μπορεί να λειτουργεί με κλειδί και από τις δύο πλευρές ή με κλειδί και πόμολο, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Οι πρόσθετες ασφάλειες χρησιμοποιούνται για την προστασία της περιουσίας και των προσώπων που βρίσκονται στο εσωτερικό ενός κτιρίου, καθώς και για την αποτροπή της εισόδου χωρίς άδεια ή της εισβολής με διάρρηξη.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε την κλειδαριά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας με βάση τις απαιτήσεις σας όσον αφορά την ασφάλεια, το κόστος και την ευκολία χρήσης.

Πώς να επιλέξω μια πρόσθετη ασφάλεια πόρτας;

Για να επιλέξετε μια πρόσθετη ασφάλεια πόρτας, ξεκινήστε προσδιορίζοντας τη λειτουργία της πόρτας που πρόκειται να κλειδώσει: πόρτα εισόδου, εσωτερική πόρτα, πόρτα γκαράζ, αποθήκης, υπνοδωματίου κλπ

Αφού αποφασίσετε για τον τύπο της πόρτας, πρέπει να ορίσετε το επίπεδο ασφάλειας που θέλετε. Μια κλειδαριά πόρτας εισόδου θα πρέπει να έχει υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας από μια κλειδαριά εσωτερικής πόρτας, για παράδειγμα.

Τα επίπεδα ασφαλείας των πρόσθετων ασφαλειών κυμαίνονται από το 1 έως το 10, με το επίπεδο 10 να είναι το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας.

Τώρα που ξέρετε πώς να ορίσετε το απαιτούμενο επίπεδο ασφαλείας, πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο μήκος του κυλίνδρου. Μην ανησυχείτε, το βήμα αυτό δε θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο: απλά μετρήστε το πάχος της πόρτας σας και επιλέξτε έναν κύλινδρο με συνολικό μήκος όμοιο με το πάχος της πόρτας σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας πρόσθετης ασφάλειας και μια κλειδαριάς κουτιαστής;

Η κύρια διαφορά ανάμεσα στην πρόσθετη ασφάλεια και την κουτιαστή είναι ότι η πρόσθετη ασφάλεια διαθέτει μια γλώσσα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κλείσει χωρίς να κλειδώσει, ενώ η κουτιαστή πρέπει να κλείσει η πόρτα για να κλειδώσει.

Ποια κλειδαριά πρέπει να επιλέξω για την εξώπορτά μου;

Για μια πόρτα εισόδου, χρειάζεστε οπωσδήποτε μια κλειδαριά υψηλής ασφάλειας, δηλαδή με επίπεδο προστασίας 8/10, 9/10 ή 10/10.

Το πιο σημαντικό για μια πόρτα εισόδου είναι να διαθέτει κύλινδρο με δικλείδες ασφαλείας για να μην μπορεί να παραβιαστεί, να σπάσει ή να τρυπηθεί.

Για αυτόν το σκοπό ειδικά, σας προτείνουμε μια πρόσθετη ασφάλεια πόρτας Thirard από τη σειρά Transit 2, είτε με διπλό κλειδί εισόδου είτε με κλειδί και πόμολο στο εσωτερικό (δεν συνιστάται για πόρτες εισόδου με τζάμι).

Η κλειδαριά Transit 2 έχει επίπεδο ασφαλείας 8/10, αποτελούμενη από κύλινδρο με 8 πείρους και προστασία κατά του τραβήγματος, κατά του σπασίματος και κατά της διάτρησης. Αυτό το μοντέλο συνοδεύεται με κλειδί το οποίο μπορεί να αναπαραχθεί μόνο με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας, αποτρέποντας έτσι την ελεύθερη αντιγραφή κλειδιών.

Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προϊόντος είναι σας δίνεται η δυνατότητα, κατόπιν ειδικής παραγγελίας κατά την κατασκευή, να δημιουργηθούν δύο πρόσθετες ασφάλειες που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί (κλειδαριές με ενιαίο κλειδί).

Η συμβουλή της Fernand για να κάνετε την κλειδαριά σας πιο ασφαλή!

Η κλειδαριά σάς παρέχει και εγγυάται την ασφάλεια τόσο της περιουσίας σας όσο και των ατόμων. Για να αυξήσετε την ασφάλεια μιας κλειδαριάς απλά και εύκολα, να μια μικρή συμβουλή:

Προσθέτοντας μια ενισχυτική πλάκα, μια ροζέτα ή μια πλάκα που ενισχύει την κλειδαριά με ισχυρότερο κράτημα από την εξωτερική μεριά, έτσι ώστε η πόρτα σας να παραμένει ασφαλισμένη.

προσθετη πλακα

Χαρακτηριστικά των πρόσθετων ασφαλειών αποθήκης

Στη συλλογή των πρόσθετων ασφαλειών πόρτας, θα βρείτε διάφορα μοντέλα ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζονται.

Έχουμε ήδη καθορίσει τα κριτήρια για την επιλογή μιας κλειδαριάς εξώπορτας, αλλά υπάρχει και ένας άλλος τύπος κλειδαριάς που είναι πολύ χρήσιμος και διαδεδομένος: η κλειδαριά πόρτας αποθήκης.

Η πρόσθετη ασφάλεια πόρτας αποθήκης ή αποθηκευτικού χώρου είναι μοναδική στο γεγονός ότι διαθέτει μόνο εξωτερική οπή για την είσοδο κλειδιού, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη για κλείδωμα στο εσωτερικό της αποθήκης κατά τη χρήση αυτού του τύπου πόρτας.

Η εν λόγω κλειδαριά πόρτας είναι ιδανική για πόρτες αποθηκών, σπιτιών κήπου, κελαριών κλπ.

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€