Προστασία του σπιτιού σας με smart συσκευές

Προστασία του σπιτιού σας με smart συσκευές

Τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη του οικιακού αυτοματισμού και των smart συσκευών έχει αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας στα σπίτια και τα διαμερίσματα. Εκτός από τη βελτίωση του επιπέδου ασφαλείας του σπιτιού σας, ο συνδεδεμένος εξοπλισμός κάνει την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη.

Συνδεδεμένα αντικείμενα και οικιακός αυτοματισμός

Χάρη στην αυτοματοποίηση και τον προγραμματισμό ορισμένων ενεργειών από απόσταση, είναι δυνατόν να κάνετε το σπίτι σας πιο ασφαλές. Πράγματι, χάρη στα συνδεδεμένα αντικείμενα, δεν χρειάζεται πλέον να βρίσκεστε στο σπίτι για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν έχει παραβιάσει την ιδιοκτησία σας κατά την απουσία σας.

Ο οικιακός αυτοματισμός επιτρέπει, για παράδειγμα, την προσομοίωση της παρουσίας σας με το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο των ρολών. Κατά την απουσία σας, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε να ανάβουν ορισμένα φώτα για λίγα λεπτά το βράδυ.

Για να ασφαλίσετε το σπίτι σας με συνδεδεμένα αντικείμενα, υπάρχουν σήμερα επίσης λύσεις οικιακού αυτοματισμού για να κλειδώνετε τις γκαραζόπορτες, την εξώπορτα και την πύλη σας.

Ποια συνδεδεμένα αντικείμενανα χρησιμοποιήσετε για να ασφαλίσετε το σπίτι σας;

Για περισσότερη ασφάλεια στο σπίτι σας, για να αποφύγετε τις διαρρήξεις και να ειδοποιείστε σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να εγκαταστήσετε :

- συναγερμούς και κάμερες βιντεοεπιτήρησης ,

- ανιχνευτές κίνησης και αισθητήρες παρουσίας

- ανιχνευτές καπνού,

- ανιχνευτές διαρροής νερού.

Οι αισθητήρες παρουσίας είναι πλέον σε θέση να ενεργοποιούν τα φώτα ή να ανοίγουν την τηλεόραση κατά την απουσία σας. Αυτό προσομοιώνει την παρουσία σας και αποτρέπει τους εισβολείς. Όσον αφορά τους ανιχνευτές καπνού και διαρροής νερού, μειώνουν τις συνέπειες των καταστροφών, επιτρέποντάς σας να αντιδράσετε ταχύτερα.

Επιλέξτε μια συνδεδεμένη κλειδαριά

Με μια συνδεδεμένη κλειδαριά, μπορείτε να ανοίγετε εξ αποστάσεως την εξώπορτά σας για την οικογένεια ή τους φίλους σας, αν έχετε αργήσει να τους υποδεχθείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκλειδώσετε την πρόσβαση από το smartphone σας. Η καλύτερη λύση είναι να επιλέξετε ένα κουδούνι βίντεο που θα σας επιτρέψει να επαληθεύσετε την ταυτότητα των επισκεπτών πριν τους αφήσετε να μπουν.

Όταν φτάσετε στο σπίτι σας, η συνδεδεμένη κλειδαριά ανοίγει αυτόματα την πόρτα όταν εντοπίσει το smartphone σας πάνω σας. Όταν φεύγετε από το σπίτι σας, κλειδώνει αυτόματα την πόρτα.

Με ένα τέτοιο σύστημα συνδεδεμένης κλειδαριάς, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το ενδεχόμενο να χάσετε τα κλειδιά σας ή να παγώσει η κλειδαριά σας το χειμώνα. Επιπλέον, σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης, θα λαμβάνετε ειδοποίηση απευθείας στο smartphone σας. Αυτό σας επιτρέπει να αντιδράσετε γρήγορα, ακόμη και όταν βρίσκεστε σε απόσταση.

 

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€