Προετοιμασία για μετακόμιση

Προετοιμασία για μετακόμιση.

Όταν μετακομίζουμε, αν και σπάνια θα ξεχάσουμε να επικοινωνήσουμε με τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος ή τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο για να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις, συνήθως ξεχνάμε να ελέγξουμε τις κλειδαριές σε όλα τα σημεία πρόσβασης και προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες αν χρειαστεί. Ωστόσο, για να διασφαλίσετε το σπίτι σας κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης, είναι σημαντικό να εξετάσετε το επίπεδο ασφαλείας των κλειδαριών και των θυρών σας το συντομότερο δυνατό.

Ελέγξτε την κατάσταση των κλειδαριών σας

Εάν έχετε επιλέξει τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, μπορείτε τώρα να αφιερώσετε χρόνο για να ασφαλίσετε σωστά το σπίτι σας. Όταν αγοράζετε ή νοικιάζετε ένα σπίτι, θα σας δοθούν όλα τα κλειδιά του ακινήτου. Ο νόμος απαιτεί να είναι όλα λειτουργικά. Ωστόσο, η κλειδαριά μπορεί να είναι σε κακή κατάσταση ή να προσφέρει ανεπαρκές επίπεδο ασφάλειας.

Ποια είναι τα σημάδια μιας κακής κλειδαριάς;

Αν δυσκολεύεστε να βάλετε το κλειδί σας στην κλειδαριά, δεν είναι επειδή το σπίτι σας είναι καινούργιο και χρειάζεστε χρόνο για να το συνηθίσετε. Όταν το κλειδί πιέζεται και περιστρέφεται με δυσκολία, σημαίνει ότι η κλειδαριά είναι σε κακή κατάσταση.

Μετά τη μετακόμισή σας, πιθανότατα θα έχετε το κεφάλι σας μέσα στα κουτιά και σε όλη τη γραφειοκρατία που σχετίζεται με την αλλαγή κατοικίας. Ωστόσο, αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το άνοιγμα ή το κλείσιμο της μπροστινής σας πόρτας ή οποιασδήποτε άλλης πόρτας με κλειδαριά, καλό είναι να μην περιμένετε.

Πράγματι, κινδυνεύετε να βρεθείτε κλειδωμένοι μέσα ή έξω από το σπίτι σας, με τη μόνη λύση να είναι να καλέσετε έναν κλειδαρά για βοήθεια.

Εφεδρικό κλειδί

Αν η κλειδαριά σας είναι σε καλή κατάσταση ή αν έχετε αποφασίσει να την αλλάξετε, θυμηθείτε να φέρετε ένα εφεδρικό κλειδί. Μαγαζιά που παρέχουν υπηρεσίας αντιγραφής κλειδιων θα σας δώσουν λύση για να ανοίξετε το σπίτι σας, ακόμη και αν χάσετε το δικό σας σετ κλειδιών. Αυτό θα σας γλιτώσει από το να καλέσετε κλειδαρά έκτακτης ανάγκης, ακόμη και αν αποφασίσετε να αλλάξετε την κλειδαριά σας αργότερα για λόγους ασφαλείας.

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€