Ενοικίαση του σπιτιού σας μέσω Airbnb

Ενοικίαση του σπιτιού σας μέσω Airbnb

Θέλετε να βρείτε μια λύση για να αυτοματοποιήσετε την παράδοση των κλειδιών για την ενοικίαση του σπιτιού σας στο Airbnb;

Με μια τέτοια λύση, δεν χρειάζεται να μεταβείτε στην τοποθεσία. Η διαχείριση των κλειδιών σε ένα κατάλυμα Airbnb είναι δυνατή με διάφορες λύσεις κλειδαριάς. Δεν χρειάζεται επίσης να αφήσετε τα κλειδιά στον γείτονα.

Ποια λύση για την ανεξάρτητη είσοδο των ταξιδιωτών σε ένα κατάλυμα Airbnb;

Για να αποκτήσετε βαθμολογία 5 αστέρων και για την άνεση των επισκεπτών σας, είναι σημαντικό η παραλαβή των κλειδιώ να πηγαίνει απόλυτα καλά. Η είσοδος στο κατάλυμά σας θα είναι η πρώτη εντύπωση που θα έχουν για τον χώρο. Ευτυχώς, οι ταξιδιώτες έχουν πλέον συνηθίσει να μην γίνονται δεκτοί απευθείας από τον οικοδεσπότη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα μετά την πανδημία του covid-19

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται απρόσωπο, οι έρευνες δείχνουν ότι οι ταξιδιώτες προτιμούν να φτάνουν στο εξοχικό τους χωρίς να συναντούν κάποιον ξένο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να χαλαρώσουν μετά από αρκετές ώρες συχνά κουραστικού ταξιδιού.

Λύση 1: Η έξυπνη κλειδαριά

Η πρώτη λύση για την ανεξάρτητη είσοδο των ταξιδιωτών στο κατάλυμα: επιλέξτε έναν ψηφιακό κωδικό. Αυτό καθιστά εύκολη την παροχή του κωδικού από απόσταση. Με αυτόν τον τύπο έξυπνης κλειδαριάς αποφεύγεται η ανάγκη να περάσετε από έναν ανθρώπινο μεσάζοντα.

Χάρη σε ένα σύστημα όπως η έξυπνη κλειδαριά, ο οικοδεσπότης του καταλύματος Airbnb μπορεί να δημιουργήσει έναν νέο κωδικό εξ αποστάσεως μεταξύ

μεταξύ κάθε κράτησης. Αυτή η λύση είναι εξαιρετικά ασφαλής.

Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα προγραμματισμού ενός εξατομικευμένου κωδικού μέχρι την ημέρα που θα φύγει ο ενοικιαστής. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης δεν μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στο κατάλυμα μόλις περάσει η ώρα αναχώρησης.

Με μια έξυπνη κλειδαριά αποφεύγεται το πρόβλημα των χαμένων κλειδιών. Γνωρίζοντας ότι τα αντικλείδια ή, ακόμη χειρότερα, η αλλαγή κλειδαριάς είναι δαπανηρές εργασίες, η λύση αυτή είναι ακόμη πιο ελκυστική.

Λύση 2 : Κλειδοθήκη με συνδυασμό

Μια άλλη λύση: επιλέξτε το κουτί κλειδιών. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύετε το κλειδί σε ένα μικρό κουτί με κωδικό και να μην το αφήνετε κάτω από ένα χαλάκι, μια γλάστρα ή οποιοδήποτε άλλο ανασφαλές μέρος.

Η κλειδοθήκη είναι παρόμοια λύση με ένα μίνι χρηματοκιβώτιο. Σε αντίθεση με το προηγούμενο σύστημα ασφαλείας, ο κωδικός πρέπει να αλλάζει χειροκίνητα. Ωστόσο, επιτρέπει στον ενοικιαστή της Airbnb να έχει εύκολη πρόσβαση στα κλειδιά.

Ο μόνος κίνδυνος είναι εάν ο ενοικιαστής ξεχάσει να επιστρέψει τα κλειδιά.

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€