Οι λύσεις LOCKOUT TAGOUT (LOTO) για φωτοβολταϊκά πάρκα

Λύσεις εξοπλισμού LOCKOUT TAGOUT (LOTO) για εργασίες συντήρησης σε φωτοβολταϊκά πάρκα

Με την ευρεία γκάμα εξοπλισμού LOCKOUT TAGOUT (LOTO), η Fernand καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών που εργάζονται σε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Για τον περιορισμό των εργατικών ατυχημάτων κατά τη συντήρηση των χώρων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται εξαρτήματα κλειδώματος ηλεκτρολογικού υλικού. Αποτρέπουν οποιονδήποτε άλλον από το να ενεργοποιήσει εκ νέου την παροχή ρεύματος  κατά τη διάρκεια της συντήρησης. Για να εργάζεστε με απόλυτη ηρεμία και να προστατεύετε τη ζωή των υπαλλήλων σας, ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα λύσεων κλειδώματος από την Fernand, ειδικό στις λύσεις LOTO.

Εργασίες συντήρησης στον τομέα των φωτοβολταϊκών

Πριν από οποιαδήποτε εργασία επισκευής ή συντήρησης σε μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση, όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να προετοιμάζουν τον εξοπλισμό τους για την απομόνωση. Είτε ο χειριστής είναι μόνος του στον χώρο είτε όχι, το βήμα αυτό δεν πρέπει να παραμεληθεί.

Μόλις τεθεί σε λειτουργία, μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση πρέπει να συντηρείται. Προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η λειτουργία του και να αποφευχθεί η μείωση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, πρέπει να πραγματοποιούνται τακτικά εργασίες συντήρησης.

Είτε ένας επαγγελματίας πρέπει να επέμβει σε φωτοβολταϊκή εγκατάσταση ιδιώτη είτε σε φωτοβολταϊκό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μπορούν να εκτελεστούν πολλές εργασίες ταυτόχρονα για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των φωτοβολταϊκών πάνελ. Οι παρεμβάσεις σε περίπτωση διαφόρων τύπων δυσλειτουργιών ή πτώσης της απόδοσης των ηλιακών στοιχείων ενδέχεται να απαιτούν την παράλληλη παρέμβαση διαφορετικών εταιρειών υπεργολαβίας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των τεχνικών παρεμβάσεων, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας διακόπτεται. Είναι σημαντικό κάθε μέρος να έχει το δικό του λουκέτο κλειδώματος, έτσι ώστε το λουκέτο να απελευθερώνεται μόνο όταν όλα τα μέρη έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους.

Λύσεις LOTO για φωτοβολταϊκά πάρκα

Η Fernand προσφέρει μια ολόκληρη σειρά εργαλείων για όσους εργάζονται σε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο των εργασιών σας, η Fernand προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων κλειδώματος, όπως:

  •     Εξοπλισμός κλειδώματος ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  •     Εξοπλισμός κλειδώματος υδραυλικών εγκαταστάσεων
  •     Εξοπλισμός κλειδώματος πνευματικών συστημάτων
  •     Λύσεις κλειδώματος μηχανικών εγκαταστάσεων
  •     Λύσεις κλειδώματος οργάνων ελέγχου
  •     HASPS πολλαπλών κλειδωμάτων

Όποιος κι αν είναι ο τύπος της τεχνικής παρέμβασής σας, θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε στη σειρά προϊόντων LOCKOUT TAGOUT (LOTO) της Fernand για να προστατεύσετε τον εαυτό σας ή τις ομάδες σας, με τα λουκέτα, τις ετικέτες και τον λοιπό εξοπλισμό κλειδώματος.

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€