Οι λύσεις LOCKOUT TAGOUT (LOTO) για θερμοηλεκτρικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας

Οι λύσεις LOTO για εργασίες συντήρησης σε θερμοηλεκτρικούς σταθμούς

Συχνά αναφέρονται οι ατμοηλεκτρικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας, αλλά είναι μόνο ένας τύπος θερμικού σταθμού παραγωγής ενέργειας. Ο ατμοηλεκτρικός σταθμός παραγωγής ενέργειας είναι ένας σταθμός παραγωγής ενέργειας που χρησιμοποιεί μια πηγή θερμότητας. Η προέλευση της πηγής θερμότητας εξαρτάται άμεσα από τον τύπο του θερμοηλεκτρικού σταθμού. Η προέλευση της πηγής θερμότητας εξαρτάται άμεσα από τον τύπο του θερμοηλεκτρικού σταθμού, καθώς υπάρχουν θερμοηλεκτρικοί σταθμοί που λειτουργούν με φυσικό αέριο ή λιγνίτη. Ανεξάρτητα από τον τύπο του θερμοηλεκτρικού σταθμού στον οποίο εργάζεστε, όλοι οι χειριστές πρέπει να διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό αποκλεισμού πριν από την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας συντήρησης, συντήρησης ή επισκευής σε μια τέτοια υποδομή.

Οι λύσεις μας για εφαρμογή διαδικασίας LOTO σε θερμοηλεκτρικούς σταθμούς

Για τη συντήρηση των χώρων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, η Fernand σας προσφέρει μια ολόκληρη γκάμα εξοπλισμού LOCKOUT TAGOUT για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των εργαζομένων σας.

Παρέχουμε λύσεις για :

  •         Εξοπλισμό κλειδώματος ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  •         Εξοπλισμό κλειδώματος υδραυλικών εγκαταστάσεων
  •         Εξοπλισμό κλειδώματος πνευματικών συστημάτων
  •         Κλειδώματα μηχανικών εγκαταστάσεων
  •         Κλειδώματα οργάνων ελέγχου
  •         HASPS πολλαπλών κλειδωμάτων

Εάν είναι απαραίτητο, η Fernand παρέχει επίσης στις εταιρείες παραγωγής ενέργειας λύσεις για την αποθήκευση και μεταφορά  του εξοπλισμού LOTO για τις εργασίες συντήρησης.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι παρεμβάσεις των διαφόρων ομάδων που βρίσκονται ταυτόχρονα στους θερμοηλεκτρικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, η Fernand παρουσιάζει επίσης μια ολόκληρη σειρά από ετικέτες σήμανσης. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε σετ των 10, 50 κ.λπ. Σας επιτρέπουν να υποδεικνύετε οπτικά τον κίνδυνο, αλλά και να ενημερώνετε τους εργαζόμενους για την διάρκεια της παρέμβασης και το αρμόδιο άτομο με το οποίο πρέπει να επικοινωνήσουν.

Οι στόχοι του lockout για τις εργασίες συντήρησης

Το κλείδωμα των συσκευών ελέγχου είναι απαραίτητο για όλες τις εργασίες συντήρησης. Είτε πρόκειται για εργασίες εκτός δικτύου είτε για δίκτυα ή μηχανήματα που είναι προσωρινά χωρίς ρεύμα, το κλείδωμα είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εμπλεκομένων.

Πράγματι, μειώνει σημαντικά τα εργατικά ατυχήματα.

Όταν ένα μεμονωμένο άτομο ή μια ομάδα επεμβαίνει για μια εργασία συντήρησης σε ένα τμήμα του θερμοηλεκτρικού σταθμού, είναι σημαντικό να εμποδίζεται οποιοσδήποτε άλλος εργαζόμενος από μια ομάδα της ίδιας εταιρείας ή από άλλο τεχνικό συνεργείο να ενεργοποιήσει εκ νέου την παροχή ρεύματος στο συγκεκριμένο μηχάνημα ή δίκτυο.

Όταν πολλά άτομα εργάζονται παράλληλα, οι λύσεις ομαδικού κλειδώματος είναι ιδανικές. Στη συνέχεια, κάθε άτομο πρέπει να ξεκλειδώσει το προσωπικό του λουκέτο για να απελευθερωθεί το εξάρτημα κλειδώματος.

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€