Οι λύσεις LOCKOUT TAGOUT (LOTO) για υδροηλεκτρικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας

Εφαρμογή συστημάτων LOCKOUT TAGOUT για υδροηλεκτρικά εργοστάσια & φράγματα

Κάθε χρόνο συμβαίνουν πολλά εργατικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης. Είτε πρόκειται για ένα εξάρτημα υπό ηλεκτρική τάση, ένα υγρό υπό πίεση ή ένα μηχανικό μέρος που κινείται ανεξέλεγκτα , το LOTO είναι η λύση που πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή για την αποφυγή αυτών των ατυχημάτων. Οι εργασίες συντήρησης φράγματος δεν αποτελούν εξαίρεση. Η Fernand σας εξοπλίζει με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα LOCKOUT TAGOUT.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε εξοπλισμό LOTO;

Για εργασίες συντήρησης σε υδρομηχανολογικό και ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό σε φράγματα, είναι σημαντικό να υπάρχουν επαρκείς λύσεις κλειδώματος πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση. Θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε την ασφάλεια της εγκατάστασης κατά την εργασία σας στα φράγματα.

Εργασίες συντήρησης σε φράγματα

Για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας των φραγμάτων, ο έλεγχος των συσκευών εκκένωσης ή εκροής είναι τα κύρια στοιχεία που πρέπει να παρακολουθούνται. Πρόκειται για βαλβίδες ασφαλείας για φράγματα που συγκρατούν το νερό στον ταμιευτήρα. Τα περισσότερα περιστατικά βλαβών προκαλούνται από δυσλειτουργία σε αυτές τις συσκευές εκκένωσης. Ορισμένες από αυτές τις εργασίες συντήρησης μπορούν να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα από διαφορετικές ομάδες εργασίας, οπότε η ύπαρξη του κατάλληλου εξοπλισμού κλειδώματος βοηθά στην προστασία όλων των εμπλεκομένων.

Η διαδικασία LOTO

Αυτά τα όργανα εκκένωσης διαθέτουν διάφορες κύριες και εναλλακτικές παροχές ενέργειας για να εξασφαλίσουν την αυτονομία της λειτουργίας του φράγματος. Κατά την απομόνωση των πηγών τροφοδοσίας, φροντίστε να κλείσετε τις πρωτεύουσες και δευτερεύουσες πηγές ρεύματος για ασφαλή λειτουργία.

Για το κλείδωμα των υδραυλικών τμημάτων της εγκατάστασης, η Fernand προσφέρει διαφορετικούς τύπους ασφαλιστικών για βάνες και βαλβίδες. Εάν εργάζεστε με πολλά άτομα για τη λειτουργία συντήρησης, σας συμβουλεύουμε επίσης να επιλέξετε HASPS που επιτρέπουν σε όλους να προσθέσουν το δικό τους λουκέτο. Έτσι, μέχρι να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους όλοι οι τεχνικοί, δεν είναι δυνατή η αποδέσμευση του εξοπλισμού της εγκατάστασης.

Διαθέτουμε επίσης τον απαραίτητο ηλεκτρικό εξοπλισμό κλειδώματος για να σας επιτρέψουμε να απομονώσετε τον διακόπτη ηλεκτρικού κυκλώματος εάν είναι απαραίτητο. Πιο κλασικό αλλά εξίσου απαραίτητο, η Fernand προσφέρει επίσης λουκέτα κλειδώματος και ετικέτες κλειδώματος που υποδεικνύουν την ημερομηνία και την ώρα της παρέμβασης.

Για ελέγχους σχετικά με τη σωστή λειτουργία των συσκευών εκκένωσης του φράγματος, η διαδικασία κλειδώματος πρέπει να είναι πλήρης για να είναι δυνατή η δοκιμή ολόκληρης της εγκατάστασης. Χάρη στις λύσεις μας, θα είστε σίγουροι ότι οι εργασίες συντήρησης έχουν ολοκληρωθεί.

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€