Οι λύσεις LOCKOUT TAGOUT (LOTO) για αιολικά πάρκα

Οι λύσεις LOCKOUT TAGOUT (LOTO) για αιολικά πάρκα

Καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της, μια ανεμογεννήτρια υπόκειται σε εργασίες συντήρησης. Προκειμένου να καταστεί ασφαλές το εργοτάξιο ή το πεδίο για το προσωπικό, η Thirard προσφέρει μια σειρά από λύσεις κλειδώματος και επισήμανσης LOTO LOCKOUT TAGOUT για να αποτρέψει έναν τεχνικό από το να ενεργοποιήσει κατά λάθος την εγκατάσταση, ενώ ένας συνάδελφος ή κάποιος από άλλη εταιρεία εκτελεί επισκευές ή οποιαδήποτε άλλη εργασία σε άλλο σημείο του πεδίου.

Εργασίες συντήρησης σε ανεμογεννήτριες

Οι τεχνικοί πρέπει να εργάζονται σε ανεμογεννήτριες τόσο για προγραμματισμένες περιοδικές επισκέψεις συντήρησης όσο και για βασικές εργασίες συντήρησης μετά από βλάβη ή δυσλειτουργία. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων επιθεώρησης, οι τεχνικοί ενδέχεται να χρειαστεί να εκτελέσουν μηχανικές, ηλεκτρικές ή υδραυλικές εργασίες. Για όλους αυτούς τους τύπους εργασιών, η Fernand έχει διαθέτει λύσεις εξοπλισμού που επιτρέπουν στους τεχνικούς να εκτελούν τις εργασίες που είναι απαραίτητες για την ορθή λειτουργία των ανεμογεννητριών.

Προληπτικές ενέργειες

Ορισμένες προληπτικές εργασίες συνίστανται στον έλεγχο της διάταξης αποτροπής πτώσης και άλλων μέσων ασφαλείας, στον έλεγχο της καλής λειτουργίας των πτερυγίων, του υδραυλικού συστήματος, των πυροσβεστήρων, των καλωδιώσεων κ.λπ.

Επιδιορθωτικές εργασίες

Οι τεχνικοί ενδέχεται να χρειαστεί να εργαστούν σε ελαττωματικό εξοπλισμό στην εγκατάσταση. Όταν απαιτούνται ηλεκτρολογικές εργασίες, ο εξοπλισμός LOTO επιτρέπει την διακοπή, την αποτροπή ενεργοποίησης ή την παρεμπόδιση της πρόσβασης , ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της εργασίας. Έτσι, κατά τη διάρκεια των ηλεκτρολογικών εργασιών, ο τεχνικός μπορεί να εργάζεται με απόλυτη ηρεμία.

Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου LOTO αποτρέπει την εμφάνιση ή την επανεμφάνιση επικίνδυνης ενέργειας ή υγρών κατά τη διάρκεια κάθε είδους επέμβασης. Πράγματι, ο τεχνικός μπορεί επίσης να κληθεί να εκτελέσει μηχανικές, υδραυλικές ή ηλεκτρονικές εργασίες.

Εργασίες συντήρησης: τα προϊόντα LOTO μας

Προτού εκτελέσετε οποιαδήποτε εργασία σε μια ανεμογεννήτρια, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης εξακολουθούν να είναι πολύ συνηθισμένα. Με τα λουκέτα μας, τα HASPS για ομάδες ατόμων, τις λύσεις ηλεκτρικού κλειδώματος, τον εξοπλισμό κλειδώματος ηλεκτρικού ελέγχου και πριζών κ.λπ., διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να εκτελέσετε τις εργασίες συντήρησης.

Διαθέτουμε επίσης τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορέσετε να κλειδώσετε υδραυλικές βαλβίδες κ.λπ. Αυτό θα μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο ατυχημάτων με μηχανικά μέρη που εκτελούν απροσδόκητες κινήσεις ή έκθεση σε υγρά υπό πίεση.

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€