Κλειδαριά με κωδικό για ασφάλεια αποθήκης

Ασφάλιστε την αποθήκη σας με κλειδαριά με κωδικό

Η ασφάλιση του αποθηκευτικού χώρου ενός καταστήματος, εργαστηρίου ή άλλου επαγγελματικού χώρου, είναι ιδιαίτερα σημαντική και απολύτως απαραίτητη για την αποφυγή διαρρήξεων και κλοπών. Η εγκατάσταση μιας μηχανικής κλειδαριάς με κωδικό ή μιας ηλεκτρονικής κλειδαριάς κωδικού με smart πόμολο καθιστά εύκολη την πρόσβαση και το έλεγχο των εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ μια συμπληρωματική κλειδαριά με κύλινδρο ασφαλείας θα σας προσφέρει το ύψιστο επίπεδο ασφάλειας και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Διαβάστε παρακάτω πώς λειτουργεί και πώς μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των αποθηκών σας.

Τι είναι η κλειδαριά με κωδικό;

Η κλειδαριά με κωδικό είναι συνδυασμός μιας κλειδαριάς χωνευτής και ενός πόμολου που λειτουργεί με κωδικό είτε μηχανικά είτε ηλεκτρονικά. Αυτό το σύστημα συνδυάζει δύο τύπους κλειδώματος:

  • Κλείσιμο της πόρτας με τη χρήση της μηχανικής ή ηλεκτρονικής λαβής με κωδικό, η οποία ενεργοποιεί τη γλώσσα της κλειδαριάς και το κλείδωμα,

  • Κλείδωμα μέσω κυλίνδρου υψηλής ή πολύ υψηλής ασφάλειας, που σας επιτρέπει να ασφαλίζετε τα υπάρχοντά σας ή το απόθεμα του καταστήματός σας εκτός ωραρίου εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του ωραρίου και της λειτουργίας του χώρου, ο κύλινδρος ξεκλειδώνεται και ο μηχανικός ή ηλεκτρονικός κωδικός κρατάει κλειδωμένη την πόρτα, εμποδίζοντας την είσοδο σε όσους δεν έχουν άδεια να ανοίξουν την πόρτα. Το κλείδωμα ενεργοποιείται μόλις κλείσει η πόρτα, εξασφαλίζοντας την ασφαλή φύλαξη των αποθεμάτων ή των εργαλείων που αποθηκεύονται στο χώρο.

Στην κλειδαριά με μηχανικό κωδικό, πρέπει να εισαγάγετε έναν συνδυασμό αριθμών ή/και γραμμάτων για να ανοίξετε την πόρτα, πατώντας τα πλήκτρα που βρίσκονται ενσωματωμένα στο πόμολο της κλειδαριάς. Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής κλειδαριάς από την άλλη, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον κωδικό ή να χρησιμοποιήσετε μία από τις επιπλέον “έξυπνες” μεθόδους ανοίγματος που προσφέρει ο συγκεκριμένος τύπος εξοπλισμού, όπως RFID κάρτα, δακτυλικό αποτύπωμα, εφαρμογή για κινητά κ.ά.

Οι δύο τύποι κλειδαριάς με κωδικό για την ασφάλεια ενός χώρου καταστήματος

Υπάρχουν δύο τύποι κλειδαριάς κωδικού για τις πόρτες εισόδου στις αποθήκες σας. Αυτοί είναι η μηχανική κλειδαριά με κωδικό, η οποία είναι ένα πολύ απλό σύστημα, και η ηλεκτρονική κλειδαριά με κωδικό, η οποία είναι ένα smart σύστημα υψηλής τεχνολογίας.

Λάβετε υπόψη ότι εάν η πόρτα σας είναι εφοδιασμένη με κουτιαστή κλειδαριά και όχι με χωνευτή, δεν θα μπορείτε να τοποθετήσετε ηλεκτρονικό πόμολο. Σε αυτή την περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε μια κλειδαριά με μηχανικό κωδικό ή συνδυασμό.

Η κλειδαριά με μηχανικό κωδικό: απλή και αποτελεσματική

Η κλειδαριά με μηχανικό κωδικό ή συνδυασμό είναι ένα πολύ απλό σύστημα για την ασφάλεια ενός χώρου καταστήματος. Ονομάζεται κλειδαριά, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα σύστημα με πόμολο και κωδικό. Επομένως, αν έχετε ήδη μια κλειδαριά τοποθετημένη, το μόνο που χρειάζεται να αγοράσετε είναι το πόμολο που λειτουργεί με κωδικό για να αντικαταστήσετε το υπάρχον πόμολο της πόρτας σας.

kleidaria pomolo me pliktrologio gia eisagogi kodikou ksekleidomatos

Πώς λειτουργεί μια κλειδαριά με μηχανικό κωδικό

Ο μηχανισμός κλειδώματος αποτελείται από ένα σύνολο δακτύλιων, οι οποίοι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως ένα λουκέτο με κωδικό. Όταν ενεργοποιείτε τον κωδικό ανοίγματος στο πόμολό σας, ορίζετε έναν συνδυασμό διαφόρων αριθμών ή/και γραμμάτων. Μόνο αυτός ο συνδυασμός θα απελευθερώνει στη συνέχεια τη γλώσσα κλειδώματος για να ανοίξει η πόρτα του καταστήματός σας.

Η μηχανική κλειδαριά με κωδικό της Thirard που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fernand είναι μια εξαιρετική επιλογή, αξιόπιστη και εύκολη στη χρήση. Επιτρέπει να κάνετε απεριόριστες αλλαγές στον κωδικό ανοίγματος εύκολα και γρήγορα, χωρίς αποσυναρμολόγηση, χάρη σε ένα ειδικό κλειδί που παρέχεται με το σύστημα.

Πλεονεκτήματα της μηχανικής κλειδαριάς συνδυασμού

Η κλειδαριά με κωδικό Thirard δεν απαιτεί ηλεκτρική σύνδεση ή ακόμη και μπαταρίες για να λειτουργήσει. Το σύστημα εγκαθίσταται πολύ εύκολα και προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας κατά τις ώρες εργασίας. Όταν το κατάστημά σας είναι κλειστό, μια κλειδαριά με κύλινδρο, η οποία συμπληρώνει το σύστημα κλειδώματος, σας παρέχει πλήρη ασφάλεια για τα αποθέματα του καταστήματός σας. Φυσικά, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, θα πρέπει να επιλέξετε να εγκαταστήσετε έναν κύλινδρο με υψηλό ή πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Η smart κλειδαριά: ένα σύστημα με πολλαπλές λειτουργίες

Μία δεύτερη επιλογή για την ασφάλεια των αποθηκών και τον αποθεμάτων σας, είναι να ασφαλίσετε τις αποθήκες του καταστήματός σας εγκαθιστώντας μια συνδεδεμένη κλειδαριά με ηλεκτρονικό κωδικό. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε το ιδανικό μοντέλο για αυτή τη χρήση: την κλειδαριά πόμολο Intelock Multi.

Πώς λειτουργεί μια συνδεδεμένη κλειδαριά

Όπως και με την κλειδαριά με μηχανικό κωδικό, πρόκειται ουσιαστικά για ένα πόμολο που λειτουργεί με ηλεκτρονικό άνοιγμα, καθώς το σύστημα ξεκλειδώματος βρίσκεται ενσωματωμένο στη λαβή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε την κλειδαριά που έχετε χωνευτή στην πόρτα σας, με ένα μοντέλο συμβατό με την κλειδαριά Intelock Multi. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε διάφορα μοντέλα κλειδαριών που είναι συμβατά με το ηλεκτρονικό πόμολο.

Το σύστημα αυτό σας προσφέρει διάφορους τρόπους ξεκλειδώματος, όπως μαγνητική κάρτα, συνδυασμό αριθμών ή γραμμάτων, δακτυλικό αποτύπωμα ή ξεκλείδωμα από το smartphone σας μέσω Bluetooth. Ανάλογα με τον τρόπο οργάνωσης της επιχείρησης ή του καταστήματός σας και τον αριθμό των εργαζομένων που έχουν πρόσβαση στην αποθήκη, μπορείτε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη και πρακτική μέθοδο.

Τα οφέλη της smart κλειδαριάς Intelock Multi

Η κλειδαριά με ηλεκτρονικό κωδικό Intelock Multi δεν απαιτεί σύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει και να διατηρήσει ασφαλή την αποθήκη του καταστήματός σας. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα σε σχέση με την εγκατάσταση ενός απλού συστήματος κλειδώματος με ηλεκτρικό πληκτρολόγιο, το οποίο απαιτεί παροχή ρεύματος για τη λειτουργία του κλειδώματος. Η έξυπνη λαβή Intelock Multi λειτουργεί με μπαταρία και μπορεί να λειτουργήσει για έως και 10.000 ανοίγματα και κλεισίματα.

Με τη συνδεδεμένη κλειδαριά, μπορείτε να ανοίγετε τις πόρτες σας εξ αποστάσεως, να αλλάζετε πολύ γρήγορα τους όρους της πρόσβασης για κάθε έναν από τους υπαλλήλους σας και να τηρείτε αρχείο με τα ανοίγματα της πόρτας. Αυτό είναι το σύστημα που πρέπει να εγκαταστήσετε για να σας βοηθήσει ώστε να φυλάσσετε πάντα το απόθεμα, τα προϊόντα, τα μηχανήματα και τα εργαλεία της επιχείρησης, προστατευμένα από μη εξουσιοδοτημένους εργαζόμενους αλλά και από κλοπές ή διαρρήξεις από τρίτους.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Fernand θα βρείτε πολλές λύσεις για την ασφάλεια των αποθηκών του καταστήματός σας. Εκτός από τις κλασικές λύσεις των κλειδαριών, των λουκέτων και των κυλίνδρων ασφαλείας, προσφέρουμε μηχανικές κλειδαριές με κωδικό καθώς και ηλεκτρονικές κλειδαριές με κωδικό. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το ποια λύση είναι η καταλληλότερη για τη δική σας επιχείρηση, η ομάδα μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€