Έξυπνη κλειδαριά αντί κλειδοθήκης σε καταλύματα

Ποια είναι η εναλλακτική λύση αντί της κλειδοθήκης για τουριστικά καταλύματα;

Πολλά κτίρια και πολυκατοικίες δεν επιτρέπουν βάσει του κανονισμού τους να τοποθετούνται κλειδοθήκες στους εξωτερικούς τοίχους και κοντά στην είσοδο, ενώ πολλές φορές ενδέχεται για αισθητικούς λόγους ή λόγους ομοιομορφίας μια επίτοιχη κλειδοθήκη να μην είναι επιθυμητή. Για τους λόγους αυτούς, οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και καταλυμάτων καλούνται να βρουν άλλες λύσεις για τη διαχείριση των τουριστικών ενοικιάσεων χωρίς να χρειάζεται συνεχώς η παρουσία τους στο χώρο. Η Fernand παρουσιάζει μια αποτελεσματική και καινοτόμο εναλλακτική λύση αντί της κλειδοθήκης: το ηλεκτρονικό πόμολο ή smart κλειδαριά.

Η ηλεκτρονική κλειδαριά, η εναλλακτική λύση στο κλειδί για τη διαχείριση των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων

Η ηλεκτρονική κλειδαριά ή smart πόμολο, γνωστή και ως έξυπνη κλειδαριά, προσφέρει μια πρακτική, αποτελεσματική και ασφαλή εναλλακτική λύση στο κιβώτιο κλειδιών. Το σύστημα αυτό μπορεί να εγκατασταθεί στη θέση του πομόλου της πόρτας εισόδου και μπορεί να ελέγχει το άνοιγμα είτε μιας ήδη υπάρχουσας χωνευτής κλειδαριάς είτε ενός μοντέλου κλειδαριάς που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί με το συγκεκριμένο χερούλι.

Διαχειριστείτε τις εισόδους και εξόδους των ενοίκων εξ αποστάσεως με ένα ηλεκτρονικό πόμολο

Η εγκατάσταση μιας ηλεκτρονικής κλειδαριάς πόρτας σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε τις εισόδους και εξόδους των ενοικιαστών σας χωρίς να χρειάζεται ποτέ να βρίσκεστε εκεί. Επίσης, δεν χρειάζεται να πληρώνετε για υπηρεσία θυρωρού. Επενδύοντας σε ένα ηλεκτρονικό χερούλι πόρτας, επιτρέπετε στους ταξιδιώτες να παίρνουν στην κατοχή τους το ενοικιαζόμενο ακίνητό τους όποτε θέλουν, χωρίς άγχος. Και δεν χρειάζεται να τους περιμένετε. Ιδανική λύση για την αντικατάσταση ενός κλειδοκιβωτίου, η έξυπνη κλειδαριά διευκολύνει τη διαχείριση των ακινήτων σας προσφέροντάς σας ευκολία και ανεξαρτησία.

Πώς λειτουργεί η ηλεκτρονική κλειδαριά

Η έξυπνη κλειδαριά επιτρέπει στους ενοικιαστές των τουριστικών σας καταλυμάτων να αναλαμβάνουν στην κατοχή τους το χώρο χωρίς την παρουσία σας, χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό κωδικό ή άλλο τρόπο ανοίγματος της πόρτας που τους έχετε γνωστοποιήσει εξ αποστάσεως. Μπορείτε, λοιπόν, να βασιστείτε πλήρως σε αυτή την εναλλακτική λύση αντί για την κλειδοθήκη!

Ένα ηλεκτρονικό πόμολο μπορεί να εγκατασταθεί στη θέση ενός συμβατικού πομόλου σε μια πόρτα εισόδου που φέρει κλειδαριά χωνευτή. Η συνδεδεμένη λαβή δεν επηρεάζει την κλειδαριά με κύλινδρο ασφαλείας, η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί με το συνηθισμένο κλειδί. Το έξυπνο πόμολο μπλοκάρει τη γλώσσα της κλειδαριάς. Το ξεκλείδωμα με κωδικό ή άλλο ειδικό μέσο απελευθερώνει τη γλώσσα και η πόρτα μπορεί να ανοίξει.

Η ηλεκτρονική κλειδαριά προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας κλειδώματος. Επιπλέον, μπορείτε επιπρόσθετα να κλειδώσετε το σπίτι χρησιμοποιώντας τον κύλινδρο και το κλειδί, για να αυξήσετε το επίπεδο ασφαλείας. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να αφήσετε το κλειδί στους ενοίκους μέσα στο σπίτι.

κλειδαρια ηλεκτρονικη intelock πανω σε λευκη πορτα δωματίου

Intelock Multi: η έξυπνη κλειδαριά από την Thirard που αντικαθιστά το κλειδί 

Η έξυπνη λαβή Intelock Multi είναι η εναλλακτική λύση της εταιρίας Thirard αντί των κλειδιών σας. Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα της Fernand, ειδικής και εξειδικευμένης στις ηλεκτρονικές κλειδαριές.

Intelock Multi, για εύκολη απομακρυσμένη διαχείριση των τουριστικών καταλυμάτων σας

Το Intelock Multi σας επιτρέπει να δώσετε πρόσβαση στο τουριστικό σας κατάλυμα χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε στο χώρο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Είναι επίσης μια δημοφιλής λύση που χρησιμοποιείται ήδη από πολλούς ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το πώς τα μεγάλα ξενοδοχεία και οι ξενοδόχοι χρησιμοποιούν τη σειρά Intelock για ασφαλή πρόσβαση. Ο έλεγχος γίνεται μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής που ονομάζεται TTlock. Αυτό αποτελεί σπουδαίο πλεονέκτημα όταν μένετε μακριά από το κατάλυμα ή έχετε περισσότερα από ένα ακίνητα με βραχυχρόνια μίσθωση.

Πέρα από την εξοικονόμηση χρόνου για εσάς, η κλειδαριά Intelock Multi σας προσφέρει επιπλέον μεγάλη ευκολία στη χρήση από τους επισκέπτες. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένας κωδικός ή ένα ηλεκτρονικό κλειδί ή κάρτα (eKey) για να αποκτήσουν πρόσβαση και να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις. Έχετε επίσης την επιλογή να ανοίξετε οι ίδιοι την πόρτα εξ αποστάσεως, αν το επιθυμείτε, εγκαθιστώντας πρώτα τον πρόσθετο εξοπλισμό WiFi Gateway που συνδέεται στο διαδίκτυο. Έτσι, δεν θα χρειαστείτε καμία κλειδοθήκη ή φυσική παρουσία για την παράδοση των κλειδιών και του διαμερίσματος.

Εύκολη εγκατάσταση ηλεκτρονικής κλειδαριάς

Η ηλεκτρονική κλειδαριά Intelock Multi είναι εύκολο να εγκατασταθεί αντικαθιστώντας το παλιό πόμολο της εξώπορτάς σας. Αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε την κλειδαριά που προϋπάρχει στην πόρτα με την κλειδαριά Intelock, για να επωφεληθείτε από το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην πρόσβασή σας.

Το έξυπνο πόμολο δεν απαιτεί ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει. Τροφοδοτείται από μπαταρίες, οι οποίες λειτουργούν για 10.000 ανοίγματα πόρτας. Όταν οι μπαταρίες βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο και χρειάζονται αντικατάσταση, σας αποστέλλεται ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής TTlock.

intelock κλειδαρια τοποθετημένη σε κατάλυμα

Διαφορετικοί τρόποι ανοίγματος της κλειδαριάς Intelock Multi

Ως η απόλυτη εναλλακτική λύση σε σχέση με μια κλειδοθήκη, το πόμολο Intelock Multi προσφέρει διάφορους τρόπους ανοίγματος της εξώπορτας του ακινήτου που ενοικιάζετε για διακοπές. Η πόρτα μπορεί να ανοίξει χρησιμοποιώντας μια κάρτα Mifare, έναν κωδικό πρόσβασης από 4 έως 8 ψηφία, με τη χρήση Bluetooth μέσα από οποιοδήποτε smartphone iOS ή Android, με δακτυλικό αποτύπωμα, με παραχώρηση πρόσβασης απομακρυσμένα μέσω WiFi και, τέλος, με τον παραδοσιακό τρόπο: χρησιμοποιώντας ένα φυσικό κλειδί.

Όταν πρόκειται για τη διαχείριση του ακινήτου που νοικιάζετε, η είσοδος με κωδικό και η είσοδος μέσω smartphone είναι οι δύο προτιμώμενες μέθοδοι ανοίγματος. Είναι οι πιο κατάλληλες και οι πιο εύκολες στη χρήση, ώστε να μην χρειάζεται να μεταβείτε στο ακίνητο. Για να μεγιστοποιήσετε το επίπεδο ασφάλειας κατά το κλείδωμα της πόρτας, μπορείτε να αφήσετε το φυσικό κλειδί στους ταξιδιώτες μέσα στο κατάλυμα. Έτσι, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να κλειδώσουν το ακίνητο χρησιμοποιώντας τον κύλινδρο ασφαλείας, όταν κοιμούνται ή όταν απουσιάζουν, για να ασφαλίσουν και να προστατεύσουν καλύτερα τα περιουσιακά τους στοιχεία και τυχόν τιμαλφή που μπορεί να αφήνουν στο διαμέρισμα.

Διαχειριστείτε την πρόσβαση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TTlock

Η δωρεάν εφαρμογή TTlock, σε συνδυασμό με την έξυπνη κλειδαριά Intelock Multi για πόρτες εισόδου, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εξ αποστάσεως την πρόσβαση στο επιπλωμένο ενοικιαζόμενο διαμέρισμά σας. Συγκεκριμένα, σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για κάθε ένοικο, να τον αποστέλλετε με διάφορα μέσα, όπως SMS και e-mail, και να ορίζετε την περίοδο ισχύος του. Έτσι, μόλις τελειώσει η διάρκεια διαμονής του ενοικιαστή σας, θα παύει να έχει πλέον πρόσβαση στο ακίνητό σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ηλεκτρονικά κλειδιά, τα οποία θα επιτρέπουν στους ενοίκους σας να ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού χρησιμοποιώντας το smartphone τους. Σε αυτήν την περίπτωση, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εγκαταστήσουν την εφαρμογή πριν την άφιξή τους, για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία. Εάν εγκαταστήσετε μια πύλη wifi Intelock εκτός από την έξυπνη κλειδαριά, θα μπορείτε να ανοίγετε εσείς οι ίδιοι το σπίτι εξ αποστάσεως όταν φτάνει ο ενοικιαστής σας και στη συνέχεια να παραλαμβάνετε το κλειδί από το εσωτερικό του σπιτιού.

Εκτός από αυτές τις λειτουργίες, οι οποίες είναι ιδανικές για την απομακρυσμένη διαχείριση μιας ενοικιαζόμενης κατοικίας, η εφαρμογή σας δίνει επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με το άνοιγμα της πόρτας. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε ότι οι παραθεριστές έχουν πάρει στην κατοχή τους το ακίνητο κατά την άφιξή τους. Στο τέλος της διαμονής τους, μπορείτε να ελέγξετε την ώρα αναχώρησής τους και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να αποκλείσετε την πρόσβαση στο ακίνητο μέχρι να φτάσει ο επόμενος ενοικιαστής, για τον οποίο μπορείτε να ορίσετε νέο κωδικό ή ηλεκτρονικό κλειδί.

Διαθέσιμο στο Google Play και στο Apple Store

Για να αντικαταστήσετε την κλειδαριά σας το συντομότερο δυνατό με μια ηλεκτρονική κλειδαριά και να διαχειριστείτε ακόμα πιο εύκολα την ενοικίαση των διαμερισμάτων σας, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Fernand. Θα βρείτε την έξυπνη κλειδαριά Intelock Multi, καθώς και μια σειρά πρόσθετων αξεσουάρ όπως το WiFi Gateway. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, οι οποίοι θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€