σχέδιο σπιτιού με κυλίνδρους unikey της Thirard που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί

Μειώστε τον αριθμό των κλειδιών με Unikey προϊόντα

Το Unikey είναι η λύση για να απαλλαγείτε επιτέλους από τα πολλά κλειδιά. Ασφαλής και αξιόπιστη, η προσφορά Unikey της Fernand σας επιτρέπει να αγοράσετε πολλούς πανομοιότυπους κυλίνδρους, λουκέτα ή κλειδαριές, που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί και αποστέλλονται εντός 24 ωρών. Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε τα πάντα για αυτή την έξυπνη λύση, ιδανική για σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσιους χώρους.

Unikey: ένα κλειδί για πολλούς κυλίνδρους, λουκέτα ή κλειδαριές

Χάρη στην γκάμα Unikey της Fernand, μπορείτε να αγοράσετε πολλούς πανομοιότυπους κυλίνδρους που ανοίγουν με ένα μόνο κλειδί. Δεν χρειάζεστε κυλίνδρους, αλλά λουκέτα ή κλειδαριές; Κανένα πρόβλημα: η προσφορά Unikey περιλαμβάνει επίσης μια ολόκληρη σειρά από λουκέτα και πρόσθετες κλειδαριές, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το δικό σας!

Το σύστημα ανοίγματος: η βασική αρχή πίσω από τη σειρά Unikey

Η ιδέα του Unikey βασίζεται στο σύστημα ξεκλειδώματος key alike. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν και ανοίγουν οι κύλινδροι ασφαλείας με κλειδί, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ουσιαστικά “κλώνους” του ίδιου προϊόντος, που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί. Οι κύλινδροι Unikey είναι μια γκάμα κυλίνδρων ασφαλείας οι οποίοι έχουν την ίδια κωδικοποίηση (key alike).  Με απλά λόγια, όλοι έχουν το ίδιο “δακτυλικό αποτύπωμα” κλειδιού, γνωστό και ως κωδικοποίηση, οπότε μπορούν όλοι να ανοίξουν με το ίδιο κλειδί.

Με το Unikey, μπορείτε να παραγγείλετε όσα πανομοιότυπα λουκέτα ή κυλίνδρους θέλετε, τα οποία ανοίγουν με το ίδιο κλειδί. Ωστόσο, το Unikey δεν σας επιτρέπει να παραγγείλετε διαφορετικά προϊόντα που θα ανοίγουν με το ίδιο κλειδί. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιλέξετε το σύστημα ενιαίου κλειδιού, για το οποίο θα μιλήσουμε στο τέλος αυτού του άρθρου.

Μια σειρά ασφαλών, αξιόπιστων προϊόντων

Η σειρά Unikey σας προσφέρει κυλίνδρους ασφαλείας, πρόσθετες κλειδαριές και λουκέτα που είναι ασφαλή και αξιόπιστα. Για τη δημιουργία της επιλέξαμε διάφορες γκάμες προϊόντων της Thirard, οι οποίες επιδεικνύουν τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία.

Επιπλέον, όταν παραγγέλνετε μια παρτίδα προϊόντων που κλειδώνουν με το ίδιο κλειδί, αυτά είναι μοναδικά. Αυτό σημαίνει ότι το αποτύπωμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή όσων κυλίνδρων, λουκέτων ή κλειδαριών με κλειδί θέλετε, χρησιμοποιείται μόνο για το δικό σας προϊόν. Κανένας άλλος πελάτης δεν θα μπορέσει να αποκτήσει κύλινδρο, κλειδαριά ή λουκέτο που ανοίγει με το ίδιο κλειδί με το δικό σας.

Unikey: λύσεις για όλες τις ανάγκες σας, αποστολή εντός 24 ωρών

Η σειρά Unikey προσφέρει μια επιλογή κυλίνδρων και λουκέτων με διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 24 ωρών στον αριθμό που χρειάζεστε.

Κύλινδροι Unikey

κυλινδροι unikey

Η σειρά Unikey σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους κυλίνδρων, προσφέροντας διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας. Οι σειρές SA και STD έχουν σχεδιαστεί για χώρους που δεν απαιτούν πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας ή για προσωρινές κλειδαριές. Για πιο ευαίσθητα σημεία, όπως η εξώπορτά σας, η πόρτα του υπογείου, η πόρτα του γκαράζ ή η αποθήκη, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μοντέλα κυλίνδρων που προσφέρουν υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και διαφορετικούς τύπους πρόσθετης προστασίας, όπως κατά της διάρρηξης, κατά της διάτρησης, κατά του σπασίματος κοκ.

Σχεδιάσαμε τη σειρά κυλίνδρων Unikey έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε τη σωστή λύση για όλες τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να έχετε ένα μόνο κλειδί για την ασφάλεια σε:

  • Διάφορα σημεία πρόσβασης στο σπίτι σας: πόρτα εισόδου, εξώπορτα, καγκελόπορτα, πόρτα υπογείου,
  • Όλες τις αίθουσες εκπαίδευσης στην επιχείρησή σας ή στο τοπικό σχολείο,
  • Ορισμένους συγκεκριμένους χώρους της κοινότητάς σας, όπως μεμονωμένες πόρτες σε δημόσιες τουαλέτες, ώστε να μπορούν να κλειδώνονται εύκολα σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή περιόδους του έτους,
  • Κοινόχρηστους χώρους στην πολυκατοικία σας: είσοδος κτιρίου, πόρτα κήπου, αποθήκες κλπ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πολλές χρήσεις των κυλίνδρων Unikey.

Λουκέτα Unikey

louketa unikey

Η σειρά Unikey σας δίνει επίσης πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία λουκέτων, από τα πιο απλά για εσωτερική χρήση έως τα πιο τεχνικά και ασφαλή για εξωτερική χρήση σε λιγότερο ή περισσότερο έντονες καιρικές συνθήκες. Και εδώ μπορείτε να αγοράσετε όσα πανομοιότυπα λουκέτα θέλετε. Χάρη στην λειτουργία keyalike με ίδια κωδικοποίηση, όλα θα ανοίγουν με το ίδιο κλειδί.

Τα λουκέτα Unikey είναι πρακτικά για την ασφάλεια ενός ευρέος φάσματος εξοπλισμού. Μια οικογένεια μπορεί να τα χρησιμοποιεί για να ασφαλίζει όλα τα ποδήλατα της οικογένειας και των παιδιών χωρίς να χρειάζεται διαφορετικό κλειδί για κάθε κλειδαριά. Οι εφαρμογές είναι ποικίλες και μπορεί να αφορούν τις τοπικές αρχές, για την εξασφάλιση εξοπλισμού που φυλάσσεται σε κοινόχρηστα εργαστήρια με αλυσίδες και λουκέτα. Οι αθλητικοί σύλλογοι μπορούν επίσης να επιλέξουν τα λουκέτα που ανοίγουν με Unikey για να ασφαλίσουν τον αθλητικό εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις που στεγάζουν εξοπλισμό κλπ.

Πρόσθετες κλειδαριές Unikey

Η προσθήκη μιας πρόσθετης κλειδαριάς είναι μια απλή λύση για την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας της κύριας κλειδαριάς χωρίς χρονοβόρες εργασίες. Η λύση Unikey σας επιτρέπει να παραγγείλετε πολλές πανομοιότυπες πρόσθετες κλειδαριές, οι οποίες μπορούν να ανοίξουν όλες με το ίδιο κλειδί. Θα βρείτε διάφορα μοντέλα, για να ασφαλίσετε εσωτερικές ή εξωτερικές πόρτες.

Με το Unikey, μπορείτε να προσθέσετε πολλά σημεία κλειδώματος στην ίδια πόρτα και να τα ανοίξετε όλα με το ίδιο κλειδί. Είναι μια πολύ απλή λύση για την αλλαγή από κλειδαριά ενός σημείου σε κλειδαριά τριών σημείων. Οι κλειδαριές Unikey μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας των θυρών σε διάφορους τύπους δημόσιων χώρων ή επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

Για παράδειγμα, μια κλειδαριά μπορεί να προστεθεί σε όλες τις πόρτες σχολικών αιθουσών, αιθουσών εκπαιδευτικών κέντρων, κοινόχρηστων χώρων μιας πολυκατοικίας, κοινόχρηστων χώρων εταιρειών κλπ. Οι χρήστες θα χρειάζονται μόνο ένα επιπλέον κλειδί για να ανοίξουν όλες τις κλειδαριές ασφαλείας που έχετε προσθέσει.

Unikey ή ενιαίο κλειδί: ποιες είναι οι διαφορές;

Το σύστημα Unikey και το σύστημα ενιαίου κλειδιού είναι διαφορετικά. Το Unikey αφορά έναν μόνο τύπο προϊόντος: μια κλειδαριά ή ένα λουκέτο ή έναν κύλινδρο, τον οποίο μπορείτε να παραγγείλετε σε όσα πανομοιότυπα αντίγραφα θέλετε. Το Unikey περιορίζεται επίσης σε συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων. Παρόλο που υπάρχει μεγάλη ποικιλία, ενδέχεται να μην βρείτε το μοντέλο κυλίνδρου, κλειδαριάς ή λουκέτου που επιθυμείτε στη σειρά Unikey. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να στραφείτε στο σύστημα του ενιαίου κλειδιού.

Το σύστημα ενιαίου κλειδιού είναι ένα σύστημα ανοίγματος, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Αυτό το εξατομικευμένο σύστημα σας επιτρέπει να παραγγείλετε κυλίνδρους, κλειδαριές και λουκέτα που μπορούν να ανοίξουν με ένα μόνο κλειδί. Με ένα μόνο κλειδί, μπορείτε να :

  • Να παραγγείλετε πολλά πανομοιότυπα αντίγραφα ενός μοντέλου κυλίνδρου, λουκέτου ή κλειδαριάς που δεν προσφέρει το σύστημα Unikey και το οποίο διατίθεται με ένα μόνο κλειδί,
  • Να παραγγείλετε κυλίνδρους, κλειδαριές και λουκέτα που μπορούν να ανοίξουν όλα με το ίδιο κλειδί.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα μπορέσετε να βρείτε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε στην κατηγορία Unikey ή στην κατά παραγγελία προσφορά για ενιαίο κλειδί, και τα δύο διαθέσιμα από το κατάστημα της Fernand. Έχετε ακόμα ερωτήσεις; Η ομάδα μας θα χαρεί να σας απαντήσει!