Ξενοδοχεία - Τουριστικά καταλύματα

Η Fernand είναι ειδικός στον τομέα της ασφάλειας και προσφέρει πολλές λύσεις που θα καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες και θα σας προσφέρουν άνεση σε καθημερινή βάση. Με μια ευρεία επιλογή προϊόντων και ένα μεγάλο απόθεμα άμεσα διαθέσιμο, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας και επίσης να σας βοηθήσουμε να καθορίσετε το απαραίτητο προϊόν και την εγκατάστασή του.

Είμαστε ειδικοί της κιγκαλερίας - κλειθροποιείας και μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως

 • Πόμολα
 • Κλειδαριές ολων των τύπων
 • Κυλίνδρους (αφαλούς)
 • Λουκέτα
 • Αξεσουάρ πόρτας
 • Χρηματοκιβώτια

Η δύναμή μας έγκειται, αφενός, στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και, αφετέρου, στην δυνατότητα προσαρμογής. Πράγματι, μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις κατόπιν αιτήματος, κατά παραγγελία, χάρη στη μεγάλη τεχνογνωσία μας σε αυτόν τον τομέα.

Μερικά παραδείγματα προϊόντων και λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας

1 - ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ

Οι λαβές πόρτας αποτελούν βασικό στοιχείο για τη βασική τους λειτουργία, δηλαδή για να μπορούν να κλείνουν και να ανοίγουν εύκολα μια πόρτα, αλλά και επειδή αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της συνολικής διακόσμησης και αισθητικής του ξενοδοχείου.

Προσφέρουμε πολλά διαφορετικά στυλ χειρολαβών για το ξενοδοχείο σας, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τις χειρολαβές σας στη διακόσμηση του ξενοδοχείου σας, είτε πρόκειται για μια γενική ομοιομορφία του στυλ στο ξενοδοχείο σας είτε, για θεματικά ξενοδοχεία, για να ταιριάζουν ανεξάρτητα με κάθε ένα από τα διάφορα θέματα των δωματίων σας.

Η γκάμα των χειρολαβών μας διατίθεται σε δύο μέρη: πόμολα πλάκα και χειρολαβές με ροζέτα για να ταιριάζουν σε κάθε πόρτα.

Focus Intelock Room: Επανάσταση στην διαχείριση πρόσβασης του ξενοδοχείου σας.

 • Απλοποιημένη διαχείριση στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Αυτή η έξυπνη χειρολαβή είναι η ιδανική λύση για ξενοδοχεία χάρη στον εύκολο χειρισμό της και την αποτελεσματική διαχείριση της πρόσβασης.

 • Μια λύση αφιερωμένη στα ανεξάρτητα ξενοδοχεία.

Η βασική ιδέα είναι να καταστεί ο σύγχρονος εξοπλισμός προσιτός στα ανεξάρτητα ξενοδοχεία. Εύκολη στην εγκατάσταση και φθηνή, η σειρά Intelock λειτουργεί με δωρεάν λογισμικό ανοικτού κώδικα χωρίς συνδρομή.

 • Ένας σχεδιασμός που προσαρμόζεται στο ξενοδοχείο σας.

Διατίθενται δύο διαφορετικά φινιρίσματα. Χάρη στον λιτό και κομψό σχεδιασμό τους, τα διάφορα μοντέλα ταιριάζουν απόλυτα σε κλασικούς και μοντέρνους χώρους.

 • Μια ασφαλής και εύκολη εφαρμογή για τη διαχείριση των προσβάσεων

Με αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα το check-in και το check-out.

Αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα σας επιτρέπει να ορίσετε τις ρυθμίσεις κάθε κάρτας ξεχωριστά και να ελέγχετε όλες τις ροές μέσα και έξω από το ξενοδοχείο, τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού.

Αυτό το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με ολόκληρη τη σειρά προϊόντων Intelock Room για ξενοδοχεία. Επομένως, είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

2 - ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

Οι κλειδαριές είναι ο εγγυητής της ασφάλειάς σας, του περιβάλλοντός σας και της περιουσίας σας.

Η κλειδαριά είναι ένας μηχανισμός κλειδώματος που μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν έχετε το κλειδί.

Η Fernand προσφέρει μια ευρεία γκάμα κλειδαριών σε διάφορα κέντρα: χωνευτές ή κουτιαστές, κυλίνδρου, WC ή μεσόπορτας.

Focus στη μαγνητική κλειδαριά : Η κλειδαριά που προσφέρει άνεση μέσω του αθόρυβου κλεισίματος

Ένα μαγνητικό σύστημα αναδιπλούμενου μπουλονιού έχει δύο ισχυρά σημεία: άνεση και αισθητική.

Ο μηχανισμός ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με απόλυτη αθόρυβη λειτουργία, καθιστώντας τη χρήση του πολύ άνετη.

Επιπλέον, η απουσία προεξέχοντος μπουλονιού προσθέτει μια αισθητική πινελιά στην πόρτα σας.

Για να επιτευχθεί αυτή η ομαλή και αθόρυβη λειτουργία, το μόνο που απαιτείται είναι ένας πολύ απλός μηχανισμός. Το μπουλόνι είναι μαγνητικό και ενεργοποιείται αυτόματα όταν τοποθετηθεί μπροστά από τη μαγνητισμένη πλάκα κρούσης.

Όταν πατάτε τη λαβή για να ανοίξετε την πόρτα, αυτή αμέσως αποσύρεται στην κλειδαριά.

Η αθόρυβη κλειδαριά ή η μαγνητική κλειδαριά ξενοδοχείου είναι επομένως η ιδανική λύση για τον περιορισμό του ενοχλητικού θορύβου.

3 - ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ (ΑΦΑΛΟΙ)

Ο κύλινδρος της πόρτας είναι το βασικό στοιχείο ενός συστήματος κλειδώματος ασφαλείας. Ο κύλινδρος δίνει εντολή στην κλειδαριά να κλειδώσει ή να ξεκλειδώσει με τη δράση του κλειδιού.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί κύλινδροι με διαφορετικά μεγέθη και επίπεδα ασφαλείας.

Υπάρχει επίσης μια λύση για την απλοποίηση της πρόσβασης που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, δίνοντας προτεραιότητα στην πρόσβαση και απλοποιώντας τη διαχείριση: το σύστημα κλειδιών.

Το διάγραμμα οργάνωσης κλειδιών είναι ένα μέσο διασφάλισης της πρόσβασης με την επιλογή των εξουσιοδοτήσεων των προσώπων που έχουν δικαίωμα πρόσβασης στους χώρους (τεχνικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες καθαρισμού) ανά τύπο πόρτας.

Ένα οργανόγραμμα καθιστά δυνατή την παροχή πρόσβασης ανάλογα με τις ανάγκες, αλλά και τη δυνατότητα χρήσης ενός μόνο κλειδιού για το άνοιγμα όλων των θυρών, για παράδειγμα για τον διευθυντή του ξενοδοχείου.

Focus στα συστήματα MASTER KEY ή πασπαρτού : Η λύση για τη διαχείριση πρόσβασης

Το οργανόγραμμα κλειδιών είναι η ιδανική λύση διαχείρισης πρόσβασης για ένα ξενοδοχείο ή μια ξενοδοχειακή κατοικία.

Η λύση αυτή σας επιτρέπει να ιεραρχείτε τις προσβάσεις σας ανάλογα με το επίπεδο ευθύνης.

Ένα βασικό οργανόγραμμα είναι ένα σχήμα για τη διαχείριση και την ιεράρχηση των ανοιγμάτων σε μια υποδομή.

Καθορίζει τα δικαιώματα πρόσβασης και τα δικαιώματα ανοίγματος μιας πόρτας ή μιας ομάδας θυρών.

Συνεπώς, η λύση αυτή είναι ασφαλής, εύκολη στην εφαρμογή και επεκτάσιμη με την πάροδο του χρόνου.

Με την υπηρεσία διαχείρισης κλειδιών του ξενοδοχείου, δεν χρειάζεται πλέον να πολλαπλασιάζετε τα κλειδιά!

4 - ΛΟΥΚΕΤΑ

Το λουκέτο είναι μια συσκευή ασφαλείας που σας επιτρέπει να κλειδώσετε κάτι που θέλετε να ασφαλίσετε.

Το λουκέτο αποτελείται από το σώμα και τον λαιμό.

Ένα κλειδί ή ένας κωδικός  χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσει το λαιμό και να απελευθερώσει το αντικείμενο που ασφαλίζεται από το λουκέτο.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών λουκέτων ανάλογα με τη χρήση που θέλετε να κάνετε, λουκέτα εξωτερικού χώρου, λουκέτα μακρύλαιμα, λουκέτα υψηλής αντοχής, λουκέτα πολύ υψηλής ασφάλειας...

Το λουκέτο κατέχει σημαντική θέση στον τομέα της ασφάλειας των ξενοδοχείων, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφάλιση πολλών σημείων στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα, αλλά και για τη διασφάλιση βασικών στοιχείων, όπως συσκευές ασφαλείας για πύλες, πόρτες, υπόστεγα, ντουλάπια αποθήκευσης κ.λπ.

Μια συμβουλή από την Fernand: Χάρη στην τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε πολλά λουκέτα που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί, ένα κλειδί για πολλά λουκέτα ακόμη και να ανοίγουμε πολλά σετ λουκέτων με διαφορετικά κλειδιά και ένα κλειδί που ανοίγει όλα τα λουκέτα: δηλαδή σύστημα MASTER KEY λουκέτων.

Focus Twisty : Η λύση για την ασφάλιση του εξοπλισμού εξωτερικού χώρου

Το καλώδιο Twisty είναι απαραίτητο στον ξενοδοχειακό κλάδο χάρη στην πρακτικότητά του.

Το αντικλεπτικό καλώδιο Twisty μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ασφαλίσει διάφορα έπιπλα μεταξύ τους και να καταστήσει αδύνατη την κλοπή, για παράδειγμα για έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ασφαλίσει πολύτιμα έπιπλα, εργαλεία (τεχνικές υπηρεσίες), να κλειδώσει πόρτες ντουλαπιών κ.λπ.

Οι εφαρμογές και οι χρήσεις είναι πολυάριθμες και αυτό το καλώδιο θα σας επιτρέψει να κλειδώσετε όλα τα αντικείμενα γρήγορα και εύκολα.

Το καλώδιο Twisty hotel διατίθεται σε τρία μεγέθη: 2, 6 και 12 μέτρα.

5 - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΡΤΑΣ

Ο εξοπλισμός των πορτών αποτελεί βασικό και απαραίτητο στοιχείο στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ο εξοπλισμός αποτελείται από τέσσερις κύριες κατηγορίες:

 • Στοπ πόρτας
 • Μηχανισμοί επαναφοράς
 • Μάνδαλα
 • Σήμανση

Τα στοπ πόρτας είναι στοιχεία που αποτρέπουν τις ζημιές στους τοίχους κατά το άνοιγμα μιας πόρτας και σας επιτρέπουν να μπλοκάρετε μια μέγιστη ακτίνα ανοίγματος για να αποφύγετε τις καθημερινές ζημιές. Είναι σημαντικά σε ένα ξενοδοχείο όπου οι πόρτες χρησιμοποιούνται εντατικά.

Οι σούστες επαναφοράς επιτρέπουν το αυτόματο κλείσιμο μιας πόρτας, είναι χρήσιμα στην καθημερινή ζωή για την άνεση χρήσης τους, αλλά και για την εξοικονόμηση ενέργειας, επειδή αποφεύγεται η απώλεια θερμότητας λόγω μιας πόρτας που μένει ανοιχτή. Η επιλογή ενός κλεισίματος πόρτας γίνεται με τον έλεγχο του μεγέθους του φύλλου της πόρτας και κυρίως του βάρους της πόρτας.

Η σήμανση επιτρέπει την καλή κυκλοφορία, την αναγνώριση των χώρων, αλλά και την παροχή βασικών πληροφοριών, όπως για παράδειγμα η απαγόρευση του καπνίσματος.

Focus στα μάνδαλα με ίδιο κλειδί: Η λύση για εύκολη διαχείριση στον ξενοδοχειακό κλάδο

Η μάνδαλα με κλειδί είναι ένα στοιχείο ασφαλείας που εμποδίζει την εισβολή μέσω του παραθύρου, αλλά επίσης και κυρίως για να διασφαλίζει τα ανοίγματα για τους ανθρώπους στο εσωτερικό του ξενοδοχείου σε περίπτωση, για παράδειγμα, παρουσίας ενός παιδιού ή για να αποφεύγονται όλοι οι κίνδυνοι απομάκρυνσης και για να πληρούνται οι προδιαγραφές των χώρων υποδοχής κοινού.

Το μάνδαλο παραθύρων είναι επομένως η λύση σε αυτά τα διαφορετικά προβλήματα, αλλά καθώς ένα ξενοδοχείο έχει πολλά δωμάτια, αυτό συνεπάγεται πολλά κλειδιά για το κλείδωμα.

Μην ανησυχείτε, έχουμε τη λύση για εσάς, το κλειδί ανοίγματος παραθύρων με μίσο κύλινδρο, επειδή επιτρέπει τη δημιουργία ενός συστήματος ανοίγματος με το ίδιο κλειδί.

Ένα μόνο κλειδί μπορεί να ανοίξει, για παράδειγμα, 50 κλειδαριές και απλοποιεί το έργο του προσωπικού.

Εξοικονόμηση χρόνου, εύκολη εγκατάσταση, ασφάλεια των ανθρώπων και της περιουσίας- αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν το μάνδαλο με ένα κλειδί απαραίτητο.

6 - ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

Το χρηματοκιβώτιο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ του δωματίου του ξενοδοχείου, το οποίο είναι ιδιαίτερα περιζήτητο από τους επισκέπτες για την ασφάλεια των τιμαλφών τους ή των εγγράφων τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Το χρηματοκιβώτιο σε μια ξενοδοχειακή κατοικία είναι πολύ χρήσιμο για την ασφαλή φύλαξη κάθε είδους προσωπικών αντικειμένων, όπως κοσμήματα, χρήματα, διαβατήρια ή, ακόμη και για τους επαγγελματίες επισκέπτες, ένα φορητό υπολογιστή.

Πρέπει να είναι απλά στη χρήση αλλά και να έχουν το σωστό μέγεθος για τον σκοπό που προορίζονται.

Εάν το κατάλυμα σας δέχεται πολλούς επαγγελματίες ταξιδιώτες, τα χρηματοκιβώτια που προσφέρετε θα πρέπει να μπορούν να χωρέσουν ένα φορητό υπολογιστή.

Σε ελεύθερη ή εντοιχιζόμενη έκδοση, έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Focus στην κλειδοθήκη - χρηματοκιβώτιο: Κρατήστε ασφαλή τα κλειδιά του ξενοδοχείου σας

Η διαχείριση των κλειδιών του ξενοδοχείου περιπλέκεται από τον τεράστιο αριθμό των κλειδιών.

Αλλά τι θα μπορούσε να είναι πιο ενοχλητικό από το να ψάχνετε το σωστό κλειδί για 10 λεπτά;

Έχουμε τη λύση για τη βελτιστοποιημένη αποθήκευση κλειδιών με αυτό το χρηματοκιβώτιο κλειδιών. Το χρηματοκιβώτιο κλειδιών έχει χωρητικότητα 120 κλειδιών, γεγονός που επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση ανά όροφο, για παράδειγμα, ή ανά τμήμα.

Εκτός από την οργάνωση της αποθήκευσης και την εξασφάλιση επαγγελματικής εμφάνισης κατά την παράδοση των κλειδιών στους πελάτες σας, το χρηματοκιβώτιο αυτό προσφέρει ασφάλεια και εμποδίζει οποιονδήποτε να κλέψει τα κλειδιά.

Η κλειδαριά με κωδικό και το σύστημα κλειδώματος με 2 πείρους εξασφαλίζουν την ασφάλεια των κλειδιών ενώ διατίθεται κλειδί έκτακτης ανάγκης ώστε ξεκλειδώσει την πόρτα σε περίπτωση λάθους.

Αυτή η εύκολη στην εγκατάσταση λύση θα εγγυηθεί την ασφάλεια των εισόδων σας και θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρόνο κατά την παράδοση των κλειδιών χάρη στην ακριβή αποθήκευση, στην αναγνώριση των κλειδιών από την ετικέτα.

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€