Ορίστε 5 καλοί λόγοι για να ανακαινίσετε τα έπιπλά σας.

Τα κοινωνικά δίκτυα κατακλύζονται από την τάση να ανακαινίζουμε όλο και περισσότερο το σπίτι μας και τα έπιπλά μας. Η ανακαίνιση των επίπλων έχει μόνο καλά πράγματα να κάνει!

Ορίστε 5 καλοί λόγοι για να ανακαινίσετε τα έπιπλά σας.

    1. Είναι οικολογικό
Γιατί να πετάξετε ένα έπιπλο όταν είναι σε τέλεια ή σχεδόν τέλεια κατάσταση; Η ανακαίνιση σας επιτρέπει να επαναχρησιμοποιήσετε έπιπλα και αντικείμενα και έτσι να αποφύγετε την αγορά καινούργιου. Με την ενέργεια αυτή αποφεύγεται η υπερκατανάλωση και μειώνονται οι οικολογικές επιπτώσεις. Επιπλέον, τα παλιά έπιπλα είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα καινούργια, οπότε θα τα διατηρήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

    2. Είναι οικονομικό
Προφανώς, η ανακαίνιση είναι οικονομική, αφού δεν θα ξοδέψετε χρήματα για καινούργια έπιπλα. Επιπλέον, ακόμη και αν χρειαστεί να αγοράσετε υλικά για την πρώτη σας ανακαίνιση, τα περισσότερα από αυτά είναι επαναχρησιμοποιήσιμα (πινέλα, δίσκοι βαφής, βούρτσες λείανσης...), εκτός από τα αναλώσιμα (χρώματα, βερνίκια, κόλλα, κ.λπ...).

    3. Είναι εύκολο στη χρήση
Δεν χρειάζεστε πολλές γνώσεις ή εκπαίδευση για να ανακαινίσετε τα έπιπλά σας. Πολλά
sites προσφέρουν γραπτές οδηγίες και ακόμη και βίντεο πολύ απλά για να ανακαινίσετε τα έπιπλά σας μέσα σε λίγες ώρες.

    4. Είναι πρωτότυπο
Ακόμα κι αν η ανακαίνιση επίπλων είναι της μόδας, τα αποτελέσματα είναι όλα διαφορετικά! Η ανακαίνιση των επίπλων σας σας επιτρέπει να τα προσαρμόσετε στο στυλ και τις επιθυμίες σας. Χρώματα, μοτίβα, υλικά, πόδια... η ανακαίνιση σας δίνει “λευκή κόλλα” για να εκφραστείτε με τον τρόπο που αισθάνεστε.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ή να αλλάξετε αξεσουάρ, όπως μια νέα κλειδαριά επίπλου (
link) ή νέες λαβές για ένα 100% εξατομικευμένο έπιπλο.

    5. Χαλαρώνει
Όπως όλες οι χειροτεχνίες, η αναδιαμόρφωση σας επιτρέπει να χαλαρώσετε. Επιπλέον, είναι ικανοποιητικό να βλέπεις ότι από ένα παλιό έπιπλο παίρνεις κάτι μοντέρνο και στα μέτρα σου. Λίγα πινέλα, λίγη μουσική και έχετε ένα ολοκαίνουργιο έπιπλο!

Η ανακαίνιση επίπλων είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα έπιπλα που αγαπάτε και ταυτόχρονα να χαρίσετε στον εαυτό σας μια πρωτότυπη διακόσμηση! Δοκιμάστε
το!

 

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€