Αντικλεπτικά

Αντικλεπτικά μηχανών & ποδηλάτων | Fernand.gr

Αντικλεπτικά μηχανής και ποδηλάτου

Καλώδιο, αλυσίδα, αναδιπλούμενο ή πέταλο, με κλειδί ή συνδυασμό, ανεξάρτητα από το σχήμα του, τα αντικλεπτικά έχουν μόνο μία λειτουργία:  την προστασία της μηχανής σας ή του ποδηλάτου σας από κλοπή. Ιδανικά σχεδιασμένα για δίκυκλα, μπορούν να απαιτούν τη χρήση λουκέτου όταν η κλειδαριά δεν είναι ενσωματωμένη.

Όπως και με οποιοδήποτε σύστημα κλειδώματος, η επιλογή του αντικλεπτικού πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας.

Μια κλειδαριά ποδηλάτου ή μια κλειδαριά μηχανής για κάθε ανάγκη

Τα αντικλεπτικά τύπου Twisty είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη κλειδαριά ποδηλάτου, μπορεί να ασφαλιστεί γρήγορα, αλλά έχει χαμηλό επίπεδο ασφάλειας, είναι ιδανικό για σύντομες στάσεις.

Τα πέταλα ή οι αναδιπλούμενες κλειδαριές είναι η πιο αποτελεσματική λύση κατά της κλοπής. Πρακτικά και εύκολα στη μεταφορά, είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να ξεκλειδώσουν με ένα κλειδί ή κωδικό.

Η αλυσίδα προσφέρει επίσης ένα καλό επίπεδο προστασίας υπό την προϋπόθεση ότι οι κρίκοι της είναι αρκετά χοντροί. Τα αντικλεπτικά μηχανής, είναι επίσης ιδανικά για την προστασία του σκελετού ενός από τους τροχούς του ποδηλάτου σας.

Το καλώδιο είναι ένα επιπλέον στοιχείο προστασίας, θα πρέπει να χρησιμοποιείται εκτός από ένα πέταλο ή ένα αναδιπλούμενη κλειδαριά για να ασφαλίζει τους τροχούς όταν το πέταλο ασφαλίζει το πλαίσιο.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα

Τιμή
6 122
Διαστάσεις
περισσότερα... λιγότερα
Χρήση
περισσότερα... λιγότερα
Τύπος κλεισίματος
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρα

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου.

Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies