Τα μαστορέματα και η αναβάθμιση ασφαλείας ενός χώρου είναι ένα τεράστιο σύμπαν που αποτελείται από πολλαπλά επαγγέλματα και προϊόντα, καθένα με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Το να γνωρίζεις τα πάντα δεν είναι εύκολο. Γι 'αυτό δημιουργήσαμε το κατάστημα Fernand, για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τα πάντα σχετικά με την ασφάλεια και έτσι να βρείτε ακριβώς το προϊόν που χρειάζεστε!Σε αυτό το e-shop όσο και στο φυσικό μας κατάστημα, θα βρείτε μια τεράστια επιλογή προϊόντων όπως κλειδαριές, λουκέτα, κυλίνδρους (αφαλούς), είδη κιγκαλερίας, χρηματοκιβώτια, προϊόντα LOCKOUT, λύσεις accesscontrol κτλ.

Επιπλέον, σας υποστηρίζουμε σε κάθε στάδιο της επίσκεψής σας ή της παραγγελίας σας. Τα tutorials μας σας επιτρέπουν να κατανοήσετε τα πάντα σχετικά με τα προϊόντα και την εγκατάστασή τους.

Οι ειδικοί είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι εγκατάστασης.

Και τέλος, το τμήμα πωλήσεών μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την παράδοση ή το after sales service.Στόχος μας είναι η εμπειρία μιας παραγγελίας στο Fernand να είναι τέλεια! Επιλογές προϊόντων, εξυπηρέτηση, παράδοση, όλα μελετώνται γιατην ικανοποίησή σας!

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€