Το Fernand.gr σας προσφέρει την μεγαλύτερη επιλογή ειδών ασφαλείας και κιγκαλερίας στο διαδίκτυο. Η ιδιαιτερότητά μας έγκειται στο γεγονός ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας χάρη στις ομάδες μας και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας.

Οι ομάδες μας αποτελούνται από ειδικούς στον τομέα της κλειθροποιείας, προκειμένου να σας παρέχουν τις καλύτερες δυνατές συμβουλές και να είναι σε θέση να σας προσφέρουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Αντιγραφή κλειδιών

Συστήματα MASTER KEY

Eνιαίο κλειδί

Προϊόντα KEY ALIKE

Αντιγραφή κυλίνδρων

Αντιγραφή κλειδιών

Τι είναι η αντιγραφή κλειδιών;

Η αντιγραφή κλειδιών σημαίνει την κατασκευή ενός ή περισσότερων πρόσθετων κλειδιών.

Πώς το κάνω;

Για να αντιγράψετε τα κλειδιά σας, θα χρειαστούμε ένα αντίγραφο της κάρτας ιδιοκτησίας σας.

Μπορείτε να παραγγείλετε online αντίγραφο του κλειδιού σας (για συγκεκριμένες σειρές κυλίνδρων της εταιρείας THIRARD) ή να μας επισκεφτείτε στο φυσικό μας κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

αντιγραφή κλειδιών thirard αγία παρασκευή

Συστήματα MASTER KEY

Χρειάζεται να ιεραρχήσετε τις προσβάσεις στις κλειδαριές των χώρων σας σε μια πολυκατοικία, μια εταιρεία ή ένα πλοίο;

Με ένα σύστημα MASTER KEY, επιλέγετε μια ασφαλή, αξιόπιστη και πρακτική λύση.

Αυτό το σύστημα κλειδιών και κυλίνδρων θα επιτρέπει σε κάθε ενοικιαστή, ιδιοκτήτη ή υπάλληλο να εισέρχεται στο κτίριο, ενώ θα έχει πρόσβαση μόνο στις πόρτες που είναι απαραίτητες για να φτάσει στο διαμέρισμά του, στο γραφείο του και σε άλλους χώρους εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, όπως οι κοινόχρηστοι χώροι, η αίθουσα διαλείμματος κ.λπ.

Τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος κυλίνδρων MASTER KEY

Τα συστήματα master key έχουν πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η ασφάλεια των αγαθών μέσω του καλύτερου ελέγχου των δικαιωμάτων πρόσβασης σε ευαίσθητες εγκαταστάσεις ή η ασφάλεια των ανθρώπων μέσω του ελέγχου της πρόσβασης σε επικίνδυνες εγκαταστάσεις ή τεχνικούς χώρους καθώς και το οικονομικό κέρδος μέσω του ελέγχου του κόστους παραγωγής των κλειδιών.

Οι διάφοροι τύποι συστημάτων ανάλογα με την ιεράρχηση των προσβάσεων

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι συστημάτων κλειδώματος, όπως το κεντρικό άνοιγμα, η γενική πρόσβαση ή/και η μερική πρόσβαση. Κάθε λύση αποτελεί απάντηση σε μια συγκεκριμένη ανάγκη και το σύστημα κλειδώματος μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στις ανάγκες των κτηριακών υποδομών που πρόκειται να τοποθετηθεί.

Ενιαίο κλειδί

Μην ανησυχείτε για το ποιο κλειδί ανοίγει ποια πόρτα.

Ένα και μοναδικό κλειδί αρκεί για να ανοίξετε και να ελέγξετε όλα τα σημεία πρόσβασης στο σπίτι σας.

Το ενιαίο κλειδί είναι ένα καθολικό σύστημα ανοίγματος.

Συνεπώς, ένα κλειδί μπορεί να ανοίξει μια σειρά από κυλίνδρους, κλειδαριές, λουκέτα ή ακόμη και το γραμματοκιβώτιό σας.

Πώς λειτουργεί

Κλειδαριές, σύρτες, κύλινδροι, όλες οι πόρτες ενός σπιτιού, ακόμη και ενός γραφείου, μπορούν να επωφεληθούν από το σύστημα του ενιαίου κλειδίου Ολα τα σημεία πρόσβασης θα εξοπλιστούν με νέες κλειδαριές που κατασκευάζονται στα εργοστάσια του προμηθευτή μας, της εταιρείας THIRARD.

Τα πλεονεκτήματα του ενιαίου κλειδιού ή κλειδιού πασπαρτού

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός ενιαίου κλειδιού είναι ότι μειώνει σημαντικά τον αριθμό των κλειδιών που απαιτούνται για το άνοιγμα των διαφόρων εισόδων σε κατοικίες και κτίρια. Είναι μια λύση που κάνει την καθημερινή ζωή ευκολότερη. Επίσης, σας εξοικονομεί τον χρόνο που ξοδεύατε ψάχνοντας το σωστό κλειδί για να ανοίξετε μια συγκεκριμένη πόρτα.

Οι απαιτήσεις για ένα ενιαίο κλειδί

Η φιλοσοφία του ενιαίου κλειδιού επιτρέπει τον εξοπλισμό κατοικιών, εξοχικών κατοικιών, γραφείων με κλειδαριές που ελέγχονται με το ίδιο κλειδί. Για να ικανοποιήσετε αυτές τις ανάγκες, είναι απαραίτητο να σκεφτείτε προσεκτικά εκ των προτέρων και να αποφασίσετε ποιες προσβάσεις θα πρέπει να ελέγχονται από ένα μόνο κλειδί. Επιπλέον, για την επιλογή του κατάλληλου μεγέθους του κυλίνδρου (30x30mm, 30x40mm, 40x50mm κ.λπ.), πρέπει να ληφθεί υπόψη το πάχος της πόρτας που πρόκειται να τοποθετηθεί. Εάν ο κύλινδρος προεξέχει υπερβολικά, καθίσταται ευάλωτος και λιγότερο ασφαλής.

Συμβατά προϊόντα

Πολλά προϊόντα μπορούν να συνδυαστούν με ένα κλειδί για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Ανακαλύψτε διάφορες δυνατότητες, όπως κύλινδροι, κλειδαριές γραμματοκιβωτίου, κουτιαστές κλειδαριές, λουκέτα...

Προϊόντα KEY ALIKE

Γνωρίζετε τα προϊόντα KEY ALIKE ;

Οι λεγόμενες ομάδες κλειδαριών KEY ALIKE επιτρέπουν το άνοιγμα μιας παρτίδας προϊόντων με το ίδιο κλειδί προσφέροντας ασφάλεια και πρακτικότητα.

Σε αντίθεση με το ενιαίο κλειδί, το οποίο προορίζεται για το άνοιγμα ενός συνόλου εισόδων, απευθυνόμενο κυρίως σε ιδιώτες, το σύστημα KEY ALIKE αφορά σύνολα λουκέτων, κυλίνδρων, κλειδαριών γραμματοκιβωτίου και αλλά για μια χρήση που προορίζεται σε επαγγελματίες.

Καθορίστε τις ανάγκες σας

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, οι ειδικοί μας θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν σε μια σειρά προϊόντων που ανταποκρίνονται στα κριτήρια επιλογής σας.

Είτε πρόκειται για εξωτερική ή εσωτερική χρήση, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή σειρά προϊόντων.

κλειδαριές με ίδιο κλειδι

Αντιγραφή κυλίνδρων

Χρειάζεστε επιπλέον κυλίνδρους ώστε να λειτουργούν με τα υπάρχοντα κλειδιά σας ;

Οι λεγόμενες ομάδες κλειδαριών KEY ALIKE επιτρέπουν το άνοιγμα μιας παρτίδας προϊόντων με το ίδιο κλειδί προσφέροντας ασφάλεια και πρακτικότητα.

Καθορίστε τις ανάγκες σας

Ανάλογα με τον τύπο πόρτας και τις ανάγκες σας, οι ειδικοί μας θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή της κατάλληλης διάστασης κυλίνδρου με βάση το πάχος της πόρτας σας ή του τύπου της κλειδαριάς οπου θα τοποθετηθεί ο νέος κύλινδρος.

αντιγραφη κυλινδρων

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€