Μην ανησυχείτε για το ποιο κλειδί ανοίγει ποια πόρτα. Ένα και μοναδικό κλειδί αρκεί για να ανοίξετε και να ελέγξετε όλα τα σημεία πρόσβασης στο σπίτι σας.

Μη διστάζετε, κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Η αυλόπορτα, το γραμματοκιβώτιο, το γκαράζ, η μπροστινή πόρτα, το υπόστεγο κήπου, το λουκέτο, οι αποθήκες… το άνοιγμα όλων αυτών των πραγμάτων με ένα μόνο κλειδί είναι πλέον εφικτό χάρη στο σύστημα με κλειδί πασπαρτού!

Τι είναι το μοναδικό κλειδί;

Το ενιαίο κλειδί είναι ένα σύστημα που σας επιτρέπει να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε διαφορετικά αντικείμενα με το ίδιο κλειδί. Κλειδαριές, κύλινδροι, όλες οι πόρτες ενός σπιτιού, ακόμη και ενός γραφείου, μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το σύστημα, το οποίο επιτρέπει το άνοιγμα όλων των θυρών με ένα μόνο κλειδί.

Πώς λειτουργεί το ενιαίο κλειδί;

Οι κύλινδροι, οι κλειδαριές θυρών, τα λουκέτα και οι κλειδαριές με μοναδικό κλειδί προετοιμάζονται στο εργοστάσιο για να λειτουργούν με το ίδιο κλειδί. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των κλειδιών που μπορείτε να έχετε για το σπίτι σας, την εξοχική κατοικία σας ή το γραφείο σας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για κάθε εγκατάσταση, ο επιθυμητός αριθμός ενιαίων κλειδιών παρέχεται με κάρτα ιδιοκτησίας, επιτρέποντας την κατασκευή αντιγράφων.

Πώς μπορώ να παραγγείλω ένα μοναδικό σύστημα κλειδιών;

Η εγκατάσταση του μοναδικού συστήματος κλειδιών είναι επίσης πολύ απλή. Υπάρχουν δύο δυνατότητες:

Αφού τη συμπληρώσετε, στείλτε τη στη διεύθυνση:info@fernand.gr

Επίσης μπορείτε απ’ευθείας να μας περιγράψετε το σύστημα που χρειάζεστε μέσω email στο info@fernand.gr ή μπορείτε να μας καλέσετε στο 215 215 5175

Βεβαίως μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στo φυσικό μας κατάστημα!

Ποια προϊόντα είναι συμβατά με το ενιαίο κλειδί;

Το σύστημα κυλίνδρων με ίδιο κλειδί ( key alike ή πασπαρτού) σας προσφέρει τη δυνατότητα να παραγγείλετε άλλα προϊόντα που λειτουργούν με το μοναδικό σας κλειδί.

Κύλινδροι (αφαλοί) με κλειδί πασπαρτού

Οι κύλινδροι με ίδιο κλειδί είναι τα βασικά προϊόντα που έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν όλοι με ένα μόνο κλειδί. Με ένα μόνο κλειδί μπορείτε να ανοίξετε όλες τις πόρτες του σπιτιού σας, ακόμη και του χώρου εργασίας σας, εάν είναι εξοπλισμένες με αυτό το σύστημα.

Κλειδαριές κουτιαστές

Οι κλειδαριές είναι πολύ συνηθισμένες και σας επιτρέπουν να ενισχύσετε γρήγορα την ασφάλεια μιας πόρτας. Όταν παραγγέλνετε το σύστημα ενός κλειδιού, μπορείτε να παραγγείλετε μια κλειδαριά που ανοίγει με τα ίδια κλειδιά και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα κλειδί σας.

Λουκέτα

Τέλος, για να ασφαλίσετε την αλυσίδα του ποδηλάτου σας ή οτιδήποτε άλλο, το σύστημα ενός κλειδιού διατίθεται επίσης σε λουκέτα με ενιαίο κλειδί σε διαστάσεις 40mm ή 60mm ή μακρύλαιμο 40mm.

Θα θέλατε να μπορείτε να ανοίγετε όλες τις κλειδαριές του σπιτιού σας με ένα μόνο κλειδί;

Είναι πλέον εφικτό!

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€