φωτογραφία μονοκατοικίας που με κόκκινες κουκίδες έχει σημειωμένα όλα τα σημεία πρόσβασης τα οποία μπορούν να ανοίξουν με το ενιαίο κλειδί

Το ενιαίο κλειδί

Η είσοδος, το γραμματοκιβώτιο, το γκαράζ, η αυλόπορτα, οι αποθήκες, τα λουκέτα, οι πόρτες των δωματίων… το άνοιγμα όλων αυτών των σημείων με ένα μόνο κλειδί είναι πλέον εφικτό χάρη σε ένα σύστημα: το ενιαίο κλειδί!

Μη διστάζετε, κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το ποιό κλειδί ανοίγει ποιά κλειδαριά πόρτας. Ένα μόνο κλειδί είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ανοίγετε και να κλείνετε όλα τα σημεία κλειδώματος στο σπίτι σας.

Τι είναι το ενιαίο κλειδί;

Το ενιαίο κλειδί είναι ένα σύστημα για το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα διαφορετικών κλειδαριών με το ίδιο κλειδί. Οι κλειδαριές, οι κύλινδροι, οι πόρτες ενός σπιτιού, ή και ενός γραφείου, μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτό το σύστημα. Έτσι, όλα θα ανοίγουν με το ίδιο κλειδί, το οποίο θα είναι κατασκευασμένο ώστε να ανοίγει όλες τις κλειδαριές που θέλετε να συμπεριλάβετε στο σύστημα.

Πώς λειτουργεί το ενιαίο κλειδί;

Οι κύλινδροι, τα λουκέτα και οι κλειδαριές με ενιαίο κλειδί κατασκευάζονται ειδικά στο εργοστάσιο ώστε να λειτουργούν με το ίδιο κλειδί. Δεν υπάρχει κανένα όριο στον αριθμό των κλειδιών που μπορείτε να έχετε. Το ενιαίο κλειδί σας επιτρέπει να φτιάξετε το ίδιο κλειδί για την κύρια κατοικία σας, τη δεύτερη κατοικία ή το γραφείο σας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για κάθε εγκατάσταση, όλα τα κλειδιά συνοδεύονται με κάρτα ιδιοκτησίας.  Έτσι, εάν χρειαστούν αντίγραφα, θα μπορεί μόνο ο ιδιοκτήτης να τα ζητήσει. Για την αντιγραφή του κλειδιού απαιτείται η επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας.

Ποια προϊόντα είναι συμβατά με το ενιαίο κλειδί;

Το σύστημα ενιαίου κλειδιού σας επιτρέπει να παραγγείλετε διαφορετικά προϊόντα που θα λειτουργούν με το ίδιο κλειδί. Τα προϊόντα που μπορούν να λειτουργήσουν με τη χρήση ενιαίου κλειδιού είναι τα παρακάτω:

  • Κύλινδροι (αφαλοί)

Οι κλειδαριές με κύλινδρο είναι ο πιο συνήθης εξοπλισμός για το ενιαίο κλειδί. Με το ίδιο κλειδί, μπορείτε να ανοίξετε όλες τις πόρτες στο σπίτι σας, ακόμα και στον χώρο εργασίας σας, αν είναι εξοπλισμένες με αυτό το σύστημα.

  • Πρόσθετες Ασφάλειες

Οι πρόσθετες ασφάλειες είναι πολύ διαδεδομένες και σας επιτρέπουν να ενισχύσετε γρήγορα και εύκολα την ασφάλεια μιας πόρτας. Όταν παραγγείλετε το σύστημα ενιαίου κλειδιού, μπορείτε να παραγγείλετε και μια κλειδαριά πρόσθετη που να ανοίγει με το ίδιο κλειδί για επιπλέον ασφάλεια.

  • Κλειδαριές κουτιαστές

Αν είστε αρκετά τυχεροί και έχετε όμορφες παλιές πόρτες, μπορείτε να αντικαταστήσετε την κουτιαστή κλειδαριά με μία κλειδαριά με ενιαίο κλειδί. Με κλειδί ή και με πόμολο, οριζόντια ή κάθετη, για πόρτα γκαράζ, πόρτα αποθήκης ή αυλόπορτα, ό,τι κλειδαριά και να έχετε, το ενιαίο κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σπίτι σας.

  • Λουκέτα

Τέλος, για να ασφαλίσετε ντουλάπια, ποδήλατα, ένα υπόστεγο κήπου ή κάποιο έπιπλο, το σύστημα ενιαίου κλειδιού διατίθεται επίσης για λουκέτα με κλειδί 40 ή 60 mm ή μακρύλαιμα λουκέτα 40 mm.

κολαζ εικονων που δειχνει το ενιαίο κλειδί και τις πορτες και κλειδαριες που αυτο μπορει να ανοιξει

 

Πώς θα παραγγείλω ένα σύστημα ενιαίου κλειδιού;

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας, προσωποποιημένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα ενιαίου κλειδιού απλά, γρήγορα και εύκολα:

Στείλτε το αίτημα σας με email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 215 215 5175 για προσαρμογή του αιτήματός σας, και εμείς θα σας στείλουμε μια προσφορά εντός 48 ωρών.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μας επισκεφθείτε στo φυσικό μας κατάστημα.