Κλεδαριές Ποδηλάτου

Περίπου 300 έως 400 χιλιάδες ποδήλατα κλέβονται κάθε χρόνο, για να προστατευτείτε λοιπόν από μια μελλοντική κλοπή τι καλύτερο από ένα ανθεκτικό αντικλεπτικό ποδηλάτου για να αποτρέψετε τους κλέφτες. Για να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε το δίτροχο σας, το Fernand προσφέρει μια σειρά αντικλεπτικών ποδηλάτων προσαρμοσμένα σε όλες τις ανάγκες σας.

Ποιο αντικλεπτικό ποδηλάτου να επιλέξετε;

Το πέταλο ή οι αναδιπλούμενες κλειδαριές είναι η καλύτερη ασφάλεια που μπορείτε να βρείτε για το ποδήλατό σας. Πολύ ανθεκτικό, αυτός ο τύπος αντικλεπτικού, εάν το U είναι αρκετά μεγάλο, σας επιτρέπει να συνδέσετε τον πίσω τροχό και το πλαίσιο σε σταθερό σημείο. Το Bike Lock κατ 'εξοχήν, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας που το καθιστά επίσης ένα ποιοτικό κλείδωμα για την ασφάλεια του ποδηλάτου σας.

Η αλυσίδα είναι εύκολη στην εγκατάσταση και ανθεκτική, όπως το αντικλεπτικό ποδηλάτου σχήματος U, επιτρέπει στον τροχό και το πλαίσιο να στερεωθούν για να αποφευχθεί η κλοπή.

Η αντικλεπτική κλειδαριά τύπου καλωδίου είναι το λιγότερο ασφαλές από τις κλειδαριές αφού κόβεται ευκολότερα. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από ένα U-lock για να ασφαλίσει τον μπροστινό τροχό του ποδηλάτου σας. 

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€