Παραθύρων

Πόμολα παραθύρου
Όπως και με την πόρτα, το χερούλι του παραθύρου έχει τόσο αισθητική όσο και πρακτική λειτουργία. Από πρακτικής πλευράς, επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο των παραθύρων σας. Όσον αφορά την αισθητική, το χερούλι παραθύρου διατίθεται σε διάφορα σχήματα και χρώματα για να γίνει πραγματικό διακοσμητικό στοιχείο και να προσαρμοστεί στο εσωτερικό σας.
Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι χειρολαβών παραθύρων
Το χερούλι παραθύρου με μοχλό που ανεβοκατεβαίνει για να ανοίγει και να κλείνει το παράθυρο. Σε αντίθεση με το χερούλι της πόρτας, είναι πιο απλό και μπορεί να ανοίξει και να κλείσει μόνο από το εσωτερικό. Από προεπιλογή, η λαβή μοχλού ταιριάζει στη συντριπτική πλειονότητα των παραθύρων. Ορισμένες χειρολαβές διαθέτουν κλειδαριά για να κλειδώνουν και να ασφαλίζουν τα παράθυρά σας.
Το χερούλι παραθύρου είναι πολύ πιο αισθητικό από το χερούλι μοχλού και επιτρέπει να διακοσμήσετε το παράθυρό σας. Ανάλογα με το υλικό και το χρώμα του παραθύρου σας και το ύφος που θέλετε να δώσετε στο εσωτερικό σας, το υλικό του χερουλιού του κουμπιού παραθύρου μπορεί να ποικίλλει από το πιο ρουστίκ σε σφυρήλατο σίδερο έως το πιο μοντέρνο σε ανοξείδωτο χάλυβα ή χρωμιωμένο ατσάλι.

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου.

Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies