Συνδυασμού

Λουκέτο συνδυασμού

Το λουκέτο με κωδικό, που ονομάζεται επίσης λουκέτο συνδυασμού, ανοίγει με έναν κωδικό που μπορεί να κυμαίνεται από 3 έως 5 ψηφία. Αυτός ο τύπος ασφάλειας επιτρέπει σε οποιονδήποτε με το συνδυασμό να ανοίξει την κλειδαριά και το λουκέτο και να έχει πρόσβαση σε αυτό που προστατεύει. Επιπλέον, το πλήθος των συνδυασμών σας επιτρέπει να αλλάξετε τον κωδικό του λουκέτου σας όποτε θέλετε.

Ιδανικό για να κλειδώσετε τα ερμάρια και τις αποσκευές σας, το λουκέτο αυτού του τύπου, προστατεύει επίσης από την ενοχλητική απώλεια ενός κλειδιού που σας εμποδίζει να έχετε πρόσβαση σε αυτό που θέλετε να προστατεύσετε.

Το λουκέτο κωδικών TSA

Μεταξύ των λουκέτων με χρήση κωδικού, μπορείτε να βρείτε στο Fernand μια επιλογή λουκέτων κώδικα TSA που χρησιμοποιούνται για να κλειδώσετε τις βαλίτσες σας και να ασφαλίσετε τα υπάρχοντά σας. Αυτός ο τύπος λουκέτου έχει δύο στοιχεία κλειδώματος: έναν κωδικό, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε τη βαλίτσα σας μόλις φτάσετε στο σημείο του προορισμού σας και ένα μοναδικό κλειδί που μπορεί να κατέχουν οι τελωνειακοί υπάλληλοι. Αυτό το κλειδί επιτρέπει στους τελωνειακούς υπαλλήλους να ξεκλειδώσουν εύκολα τη βαλίτσα σας για να ελέγξουν τις αποσκευές σας χωρίς να χρειάζεται να προκαλέσουν κάποια βλάβη στην αποσκευή σας.+

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα

Τιμή
1 128
Διαστάσεις
περισσότερα... λιγότερα
Χρήση
περισσότερα... λιγότερα
Τύπος κλεισίματος
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρα

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€