Πορτών

Πρόσθετες ασφάλειες πόρτας

Η πρόσθετες ασφάλειες είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να ενισχύσετε την ασφάλεια στις πόρτες του σπιτιού σας. Υπάρχουν διαφορετικές κλειδαριές ανάλογα με τις ανάγκες σας και το επίπεδο ασφάλειας που χρειάζεστε.

Λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη

Η κλειδαριά της κεντρικής πόρτας, για παράδειγμα, μπορεί να προστεθεί σε μια πόρτα που είναι ήδη εξοπλισμένη με σύστημα κλειδώματος για να αυξήσει την ασφάλεια έναντι του κινδύνου διάρρηξης. Συνήθως διαθέτει κλειδαριά με πόμολο για το εσωτερικό και κλειδαριά με κλειδί για το εξωτερικό. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα η πρόσθετη ασφάλεια να είναι κλειδαριά με κύλινδρο διπλής εισόδου για κλείδωμα και στις δύο πλευρές της πόρτας.

Για το περιστασιακό κλείδωμα μιας εσωτερικής πόρτας, η κλειδαριά με πόμολο είναι η πιο βολική στην εγκατάσταση. Αυτό το σύστημα είναι ιδανικό για το κλείδωμα της πόρτας του μπάνιου, της τουαλέτας ή της πόρτας του υπνοδωματίου. Αυτή η κλειδαριά πόρτας είναι συχνά εξοπλισμένη με ένδειξη ελεύθερης/κατειλημμένης πόρτας.

Εάν το κλειδί δεν είναι αρκετά ασφαλές για εσάς, το Fernand προσφέρει επίσης μια επιλογή από κλειδαριές πόρτας με μηχανισμό συνδυασμού. Αυτό το σύστημα επιτρέπει την πρόσβαση σε οποιονδήποτε διαθέτει τον κωδικό της πόρτας και εξαλείφει τον κίνδυνο απώλειας κλειδιών.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα

Τιμή
9 379
Τύπος Πόρτας
περισσότερα... λιγότερα
Τύπος κλεισίματος
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρα

Ασφαλείς συναλλαγές

Σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή με τη χρήση Paypal.

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

Εξυπηρέτηση πελατών

Απαντάμε άμεσα στις απορίες σας, στο τηλ: 215 215 5175, ή στο email μας

Tutorials

Δείτε tutorials από ειδικούς και μάθετε για τα προϊόντα μας.

Άτοκες δόσεις

2 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 200€

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου.

Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies